✨ Pregled kolekcije : Essence Choose your Power ✨

rujna 04, 2018


Power palettes! Nova essence trendovska kolekcija “choose your power” predstavlja dvije palete za oči & lice kao i dvije highlighter palete, i svaka je pravi multitalent. Svaka paleta za oči & lice vodi se posebnom temom i sadrži osam sjenila za oči kao i rumenilo ili highlighter koji je savršeno usklađen s nijansama sjenila za oči. Cool dizajn paleta dodatno plijeni pažnju. Svaka paleta sadrži ogledalo i idealan je suputnik za putovanja.


BORN AWESOME ✨
Paleta retro dizajna sadrži naglašene nijanse sjenila za oči u toplim tonovima sa mat ili svjetlucavim završetkom koje su kompletirane sa rumenilom.

MPC 59,90 HRK

✨TOO GLAM TO GIVE A DAMN✨
Ova paleta osigurava predivan glam stil zahvaljujući svojim snažnim nijansama sa metalik i mat efektima. Sadrži zlatni highlighter.

MPC 59,90 HRK

✨GO FOR THE GLOW✨


Tri holografske highlighter nijanse omogućavaju da stvoriš svjetlucavi prisma glow efekt na koži. Dvije verzije paleta – jedna sadrži cool pastelne nijanse a druge nježne brončane. Nijanse se mogu nanositi svaka zasebno, kao i pomiješane kako bi osigurale moderan make-up look za svaki tip kože.

MPC 59,90 HRK

Koja Vam se paletica najviše sviđa ? Pišite mi u komentare.

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

1 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)