✨ Makeup Revolution SophX highlighter palette ✨

ožujka 14, 2018


Hej svima - dobrodošli na moj novi post. Za danas sam Vam pripremila recenziju MakeUp Revolution SophX palete highlightera! Sophie je beauty blogerica koju pratim od kada je započela sa snimanjem videa na youtubu. Imamo vrlo sličan ukus u vezi šminkanja i dijelimo ljubav prema MakeUp Revolution brendu. Možete zamisliti moju sreću kada je Sophie prije nekoliko mjeseci objavila kako je sklopila suradnju sa MURom te da će se na tržištu uskoro naći njene palete ( paleta sjenila | paleta highlightera). Obje palete su baš po mom guštu i znala sam da će kad-tad biti moje! 😀 Paleta koja se prva našla u mojoj kolekciji je, gle čuda , paleta highlightera! Paletu sam koristila gotovo svakog dana u prošla dva tjedna i vrijeme je da napišem nekoliko riječi o njoj.


Soph X paleta highlightera dolazi u plastičnoj ambalaži matt bež boje. Pakiranje je čvrsto i vrlo kvalitetno napravljeno (travel friendly) te se zatvara na 'klik'. Gornji dio palete tj. poklopac je proziran te se na njemu nalazi rose-gold natpis.

✨  Količina : 8 x 2 g
✨  Cijena : cca 100 HRK
✨  Dostupnost : Notino.hr
✨ Sastav : Mica, Talc, Magnesium Stearate, Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Palmitate, Polybutene, Dimethicone, Silica, Propylparaben, Methylparaben, May Contain [+/-] CI 77891, CI 77491, CI 77499, CI 16035.


Soph X paleta highlightera sadrži čak osam nijansi koje bi trebale odgovarati svakom tonu kože ; prvi red highlightera je idealan za svijetliju kožu, dok je drugi red kao stvoren za tamniju kožu. 

PRVI RED
✨ 1. nijansa  [cream-to-powder tekstura] - highlighter bijele boje sa sitnim shimmerom
✨ 2. nijansa  [cream-to-powder tekstura] - highlighter boje šampanjca
✨ 3. nijansa  [baked tekstura] - zlatni highlighter
✨ 4. nijansa  [cream-to-powder tekstura] - suptilna, zlatna nijansa

DRUGI RED
✨ 5. nijansa [baked tekstura] - rozi highlighter sa sitnim, srebrnim shimmerom
✨ 6. nijansa [baked tekstura] - ljubičasti highlighter sa srebrnim česticama
✨ 7. nijansa [baked tekstura] - brončani highlighter sa glitterom
✨ 8. nijansa [baked tekstura] - rose-gold nijansa


Na slici iznad možete vidjeti swatcheve svih osam nijansi - swatchevi su napravljeni bez ikakve baze, laganim potezom prsta. Primijetila sam da su baked nijanse dosta pigmentiranije te pružaju nešto jači glow, dok su cream-to-powder nijanse suptilnije ali imaju savršeni 'mokri' finish na licu. (KLIK OVDJE za swatcheve uslikane pod blicom). Također sam primijetila da baked nijanse sadrže krupniji shimmer, a preostale tri nešto sitniji. Sve se nijanse bez problema mogu nadograditi, a za još jači glow preporučujem nanošenje mokrim kistićem.

MakeUp Revolution me još jednom uspio oduševiti cjenovno pristupačnim, a vrlo kvalitetnim proizvodom ! U ovoj paleti se nalaze sve nijanse highlightera koje će vam ikada trebati ; možete birati od prirodnog glowa do onog koji se vidi iz Svemira  😀  Najdraže nijanse u paleti su mi zlatna (treća nijansa, prvi red), te roza i lila (prve dvije nijanse u drugom redu). Svakako me pratite putem instagrama gdje ću Vam pokazati kako određene nijanse izgledaju na licu (nisam stavljala fotke u post jer je zadnjih dana konstantno oblačno te se ne vidi sva čar highlightera). 
PS Sophie ain't playin' no games - panovi su jako veliki i 'duboki', nema šanse da ikad potrošite ovu paletu.  Za cijenu od samo 100ak kn (znači 12,5 HRK po nijansi) dobiti ćete 16g proizvoda! WOW.
 
Toplo Vam preporučujem da se počastite ovom krasoticom - sigurna sam da vas neće ostaviti ravnodušnima! Paletu možete naručiti klikom na ovaj link : SophX paleta highlightera.

Koristite li MakeUp Revolution kozmetiku? Biste li voljele isprobati ovu paletu?

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

4 komentari

  1. Tako predivna paletica i odlična recenzija iste. Fotografije su savršene!



    Magični svet lepote

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlican post ! 👍
    Paleta hajlajtera je prelepa . 😍❤

    https://mojstilikombinacije.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  3. moram sama sebe sprijecit da kupim jos koji komad sminke, al ovo fakat izgleda dobro. volim palete vise od pojedinacnih proizvoda jer bas imas super opcija i dobro je za prijelaze kad si svijetlijeg il tamnijeg tena :)

    xo Honey - blog Royal Lifestyle - Twitter - Instagram

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)