✨ MakeUp Revolution Conceal & Define korektor i kompaktni puder ✨

ožujka 22, 2018


Hej svima - dobrodošli na moj novi post ! Za danas sam vam pripremila "dva u jedan" recenziju MakeUp Revolution proizvoda. Riječ je o conceal & define korektoru te kompaktnom puderu! Ako ste obožavatelji i pratitelji beauty svijeta onda ste sigurno već čuli za conceal and define korektor kojeg mnogi uspoređuju s fantastičnim Tarte Shape Tape korektorom. Nažalost, nemam Shape Tape u svojoj kolekciji pa Vam ne mogu odati jesu li stvarno toliko slični - no, pošto imam podosta iskustva s raznoraznim korektorima usporedit ću ga s nekoliko drogerijskih malaca. Što se kompaktnog pudera tiče - imam nekoliko kriterija koje mora zadovoljiti kako bi me oduševio. Više o tim kriterijima, kao i moje iskrene dojmove proizvoda, možete pročitati u nastavku posta !


✨ Makeup Revolution Pressed Powder obećava fiksiranje šminke, smanjenje sjaja kože te izjednačavanje tena. Dolazi u praktičnoj ambalaži koja se otvara na odvrtanje - ispod kompaktnog pudera nalazi se spužvica s kojom možete nanijeti proizvod, a na stražnjem dijelu ambalaže nalazi se i ogledalce! Jedinstvena ambalaža čini ga idealnim proizvodom za putovanja i popravljanje šminke tijekom dana (jednostavno spužvicom pokupite proizvod i utapkate ga na T-zonu). Kompaktan puder dostupan je u dvije nijanse, a sadrži 7,5 g proizvoda! Puder je vrlo gladak na dodir ; nije praškast kao većina sličnih proizvoda, nego gotovo pa kremaste teksture. Upravo zbog takve teksture mislim da je idealno nanositi ga pomoću spužvice, s fluffy kistićem je to dosta otežano.

Puder na licu izgleda prirodno, ne daje cakey efekt te pruža srednju moć prekrivanja. Način na koji ga ja koristim je da nakon što nanesem tekuću podlogu lagano njime matiram cijelo lice te matiram sebum koji se pojavi na T-zoni nakon 5-6 h nošenja šminke. Dojmove o ovom proizvodu završit ću s mišlju da sam pronašla holy grail kompaktni puder za moj tip kože ! Ukoliko ste u potrazi za proizvodom koji će vaš prirodni sjaj [sebum] držati pod kontrolom - toplo Vam preporučujem da isprobate ovaj puder (PS odličan je i za osobe sa suhom kožom [uz hidratantnu kremicu kao bazu]).
MUR Pressed Powder je zadovoljio sva tri kriterija koja tražim od kompaktnog pudera : matira kožu dulje od 4h, ne izgleda cakey te nema flashback. Odličan proizvod za stvarno nisku cijenu!

✨ DOSTUPNOST : Notino.hr
✨ CIJENA : 20,50 HRK
✨ KOLIČINA : 7,5 g
✨ NIJANSE : Porcelain, Translucent

✨ SASTAV : Talc, Mica, Paraffinum Liquidum, Tocopherol, Petrolatum, Methylparaben, Propylparaben, Tocopheryl Acetate, Pigment. +/-: CI 16035, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891


✨ MakeUp Revolution Conceal & Define korektor obećava potpuno prekrivanje podočnjaka, nepravilnosti i ujednačavanje tena. Također tvrdi da ne ulazi u borice te da ima matt finish! Korektor dolazi u prozirnoj ambalaži sa rose gold natpisom i čepom. Ako me pratite već neko vrijeme onda znate da obožavam rose gold boju i da je proizvod u startu dobio jedan veliki plus za divan dizajn!

✨ DOSTUPNOST : Notino.hr
✨ CIJENA : 41,79 HRK
✨ KOLIČINA : 3,4 mL
✨ NIJANSE : 18 nijansi (!!!!)

✨ SASTAV : Aqua, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, Cyclopentasiloxane, Phenyl Trimethicone, Isododecane, Isobutylmethacrylate/Bis-Hydroxypropyl Dimethicone Acrylate, Cyclopemtasiloxane, Ethylhexyl Palmitate, Quaternium-90 Bentonite, Propylene Carbonate, Butylene Glycol, Polymethylsilsesquioxane, Cetyl PEG-PPG-10/1 Dimethicone, Hydrogenated Castor Oil, Silica, Sorbitan Sesquioleate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Triethylhexanoin, Cetyl PEG/PGG-10/1 Dimethicone, Polyglyceryl-4 Isostearate, Hexyl Laurate, Lecithin, Polyhydroxystearic Acid, Isopropyl Myristate, 2-Ethylhexyl Palmitate, Isostearic Acid, Polyglycerol-3 Polyricinoleate, Tocopheryl Acetate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Rosa Rubiginosa (Rosehip) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Camellia Sinensis Leaf Extract, (+/-) CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499


Veliki doe foot spužvasti aplikator je najčešći razlog usporedbe sa Shape Tate korektorom. Iako mi je na prvu izgledao možda i preglomazno, primjetila sam kako proizvod uvelike brže nanosi na lice nego što to čine konkurentni korektori tj.njihovi aplikatori - količina koja se nalazi na aplikatoru dovoljna je za nanošenje na čitavo lice (korektor nanosim na čelo, podočnjake, nos i bradu) bez ponovnog 'umakanja' aplikatora u bočicu.

Tekstura korektora je dosta gusta (poput primjerice wet'n'wild photofocus korektora) te se vrlo lako nanosi i blenda! Stvar koja me najviše začudila je činjenica da je korektor lagan poput perca te se niti ne osjeti na licu, a vrlo je guste teksture. Moć prekrivanja je fantastična, rekla bih vrlo visoka (na ruci sam iscrtala liniju s crnom olovkom i prekrio ju je u potpunosti!). Korektor bez problema prekriva podočnjake, prišteve i ostale nedostatke na koži. Još jedna činjenica koja me ostavila bez riječi je ta da se korektor ne uvlači u sitne borice niti se nakuplja/creasa.

Pressed Powder 'porcelain soft pink' | Conceal&Define korektor nijansa 'C4'

✨ Usporedba s trenutno popularnim drogerijskim korektorima :



Na slici iznad možete vidjeti kako korektor i kompaktan puder izgledaju na licu (PS ispričavam se zbog situacije s kosom, danas je bio vjetrovit dan hehe) ! Namjerno sam koristila tekući puder nešto slabije prekrivne moći (Maybelline Affinitone) i kao što možete i primjetiti moja koža lica izgleda flawless! Mislim da je ovo najbolji korektor kojeg sam do sada isprobala i stvarno je zaslužio sve one silne hvalospjeve ; korektor u potpunosti prekriva nedostatke, ne istiće suha predjela/bore na koži, ne sakuplja se i vrlo je lagan na koži. U kombinaciji sa MUR kompaktnim puderom rezultat je još i divniji - kao photoshop kože, ali uživo.

Drage curke, ako ste u potrazi za korektorom koji pruža potpuno prekrivanje - Vaša potraga završava ovdje ! Ne mogu vjerovati da ovako dobar proizvod košta svega 40ak HRK! Bravo MakeUp Revolution - uspio si me oduševiti po ne znam koji put !


Jeste li isprobale ove proizvode ? Kakvi su Vaši dojmovi ?

PR proizvodi*

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

2 komentari

  1. Ovo nisam isprobala,ali palete sjenila su im ok.Imaju dobre i cjenovno prihvatljive proizvode.Korektor ću obavezno probati

    OdgovoriIzbriši
  2. Obilazim ga kao mačka oko vruće kase ...ne mogu odrediti pravu nijansu.
    Maybelline Age rewind- nude je identičan boji moje kože ,a nijansu fair ili light koristim za podocnjake...pomozi ��

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)