✨ I Heart MakeUp Rose Gold chocolate palette [recenzija] ✨

ožujka 29, 2018


Hej svima - dobrodošli na moj novi post ! Za danas sam Vam pripremila recenziju I Heart MakeUp Rose Gold čokoladne palete. Ako me pratite već neko vrijeme onda znate koliko volim MakeUp Revolution brend ; proizvodi su odlične kvalitete, a vrlo pristupačne cijene. Ako bih ipak morala izdvojiti najdraži MUR proizvod onda su to čokoladne palete - u mojoj 'chocolate bar' kolekciji nalaze se : I Heart Chocolate, Pink Fizz, Salted Caramel i Light&Glow. Primijetila sam da su čokoladne palete nešto kvalitetnije od ostalih MUR paleta; sjenila su dosta mekše teksture te vrlo pigmentirana - upravo iz tog razloga vodim se motom 'sakupi ih sve'! 😀 Najnovija pridošlica tj. 'Rose Gold' paleta je ustvari kopija Huda Beauty Rose Gold palete koja mi je na wishlisti već godinama. Obje palete sadrže identične tople zemljane i roskaste nijanse, pa ukoliko želite uštedjeti nešto novčića - čokoladna paleta je izbor za Vas! Krenimo na recenziju.


I ♥ MakeUp Chocolate Rose Gold paleta dolazi u čvrstoj, plastičnoj ambalaži koja se zatvara na klik. Dizajn palete nalikuje na čokoladu koja se topi te je metalik rose-gold boje ; prekrasno, idealan kolekcionarski primjerak ! Unutar palete nalazi se 16 sjenila od kojih su dva (prvo i zadnje) duplo veći od ostalih 14. Paleta sadrži i veliko ogledalo te spužvasti aplikator.

✨ Dostupnost : Notino.hr
✨ Količina :  14 x 1,22 + 2 x 2,4 g


SASTOJCI : Mica, Talc, Magnesium Stearate, Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Palmitate, Kaolin, Polybutene, Dimethicone, Propylparaben, Methylparaben, Parfum May Contain [+/-] CI 77491, CI 77499, CI 77891, CI 15850, CI 77492, CI 77007, CI 15850


Rose Gold paleta sadrži šesnaest nijansi sjenila od kojih su prvih osam shimmer, a preostalih osam matt.

PRVI RED SJENILA
Hold Up - shimmer highlight nijansa boje šampanjca
Touch Me - maslinasto zelena sa sitnim zlatnim shimmerom
✨ Dirty Rich - nešto tamnija roza sa shimmerom
Hard Work - zlatna nijansa sa shimmerom
Luxe - roza nijansa sa shimmerom

'Hard Work' & 'Luxe' se teksturom odvajaju od preostalih shimmer nijansi,  rekla bih da teksturom više podsjećaju na pressed glittere ! U mnogim recenzijama pročitala sam kako blogerice tvrde da su nijanse patchy, no rekla bih da je to više do neznanja kako koristiti tj. nanositi sjenila ovog tipa. 

DRUGI RED SJENILA
✨ Cheque - rose gold nijansa sa bakrenim podtonom, sadrži shimmer
✨ Barbie - kako i sam naziv kaže, prava barbie shimmer roza nijansa koja je ustvari duochrome
✨ Gold Digga - bakreno zlatna nijansa sa shimmerom
✨ Girl Boss - matt mauve nijansa toplijeg podtona
✨ Uh-oh - također matt mauve nijansa, no sa rozim podtonom
✨ Not yours - zagasito roza matt nijansa

TREĆI RED SJENILA
✨ Shy - matt smeđa nijansa hladnog podtona
✨ Back up - matt čokoladno smeđa nijansa
✨ Side-chick - matt tamno crvena / burgundy nijansa
✨ My own - matt smeđa nijansa sa primjesom crvene
✨ Independent - svijetla breskvasta nijansa, matt verzija 'Hold Up' nijanse iz prvog reda palete


Na slici iznad možete vidjeti swatcheve svih nijansi ; bez ikakve baze/primera, u jednom laganom potezu prsta. Sjenila su vrlo mekane teksture (gotovo kremaste) te se vrlo lako nanose na kapak i blendaju, bez trušenja. Shimmer nijanse su izuzetno dobro pigmentirane, dok su matt mrvicu slabije (no, bez problema se nadograđuju).  

MakeUp Revolution me još jednom uspio oduševiti fantastičnim proizvodom. Mislim da je Rose Gold najbolja čokoladna paleta do sada te sam ugodno iznenađena sa poboljšanom formulom sjenila (u prijašnjim paletama su praškasta, u novijim gotovo kremasta). Mislim da je ova paleta kao stvorena za mene pošto sadrži divne tople nijanse ; od blagih neutralnih do narančastih i burgundy. Paleta je idealna za dnevne lookove kao i večernje te sa njome možete kreirati bezbroj različitih lookova ; paletu u akciji ćete već danas moći vidjeti na mom instagram profilu. Sve u svemu - ovo je odlična paleta po vrlo povoljnoj cijeni te je toplo preporučujem svima !

Koja Vas je paleta oduševila u zadnje vrijeme ? Hoćete li isprobati 'Rose Gold' čokoladnu paletu?
Pišite mi u komentare!

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

2 komentari

  1. Trudim se ne gomilati proizvode koje već imam, pa samim time i palete sličnih tonova. Iako ova izgleda stvarno prekrasno!

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)