🌸🌷 Spring MakeUp [Tips&Tricks] 🌷🌸

oΕΎujka 28, 2017

Hej svima, dobrodoΕ‘li na moj novi post. Konačno smo se oprostili od tmurne,sive zime i stiglo nam je proljeΔ‡e. Vrijeme je da se oprostimo i od teΕ‘ke zimske Ε‘minke te uronimo u prozračni, pastelni raj! Stoga Δ‡u vam danas tipkati o make up savjetima za proljeΔ‡e te vam pokazati moj omiljeni spring look 


🌸 Zaboravite teőke pudere!
Znam, znaam. Ove zime smo se svi navukli na teőke pudere visoke pokrivne moći poput Revlonovog Colorstaya i catrice HD liquid coverage. No, vrijeme je da naőe lice malo odmori i diőe - stiglo je doba BB i CC kremica. Ukoliko ne preferirate BB kreme, onda barem koristite neőto laganije pudere kao őto je Maybelline Affinitone. Koža će vam biti zahvalna
🌷Blotting papiriΔ‡i + matt puder u kamenu
Kako bismo smanjili prosijavanje sebuma na minimum, blotting papiriΔ‡i i matt kompaktni puder postaju naΕ‘i najbolji prijatelji. Puder u kamen nanesite nakon nanoΕ‘enja tekuΔ‡e podloge i to na područje T zone. 
Ukoliko svejedno dolazi do prosijavanja, blotting papiriΔ‡i su spas za vas - jednostavno tapkajte masne zone na licu (najčeΕ‘Δ‡e T zona) te na taj način uklonite sebum.
HINT* ukoliko ΕΎelite uΕ‘tediti, umjesto blotting papiriΔ‡a kupite rizle! Rezultat Δ‡e biti istiπŸ˜‰
🌸Pastelne boje na kapcima
ProljeΔ‡e je idealno doba za igranje bojama - iskočite malo iz svoje rutine i umjesto neutralnih tonova na kapke nanesite pastelne boje.



🌷Jarki ruževi i sjajila
Obožavam jarke ruževe i mislim da su koraljno crvene i roze nijanse idealne za proljeće. Na slici iznad možete vidjeti moja tri omiljena proljetna ruža:
1 .MakeUp Revolution Blossom
2. Essence '01 p.s. we <3 pink'
3. Avon
Osim jarkih ruΕΎeva, na scenu dolaze i sjajila svih boja. Način na koji ja koristim sjajila su da nanesem mat ruΕΎ te stavim sjajilo samo na sredinu usana. Na taj način usne Δ‡e vizualno izgledati veΔ‡e.
🌸Highlighter on point!
Mislim da je vrijeme da heavy konturiranje ostavimo iza sebe i krenemo sa strobbingom πŸ˜€ PoΕ‘to je osnovna ideja o proljetnom Ε‘minkanju : prozračno i blistavo ; highlighter je MUST HAVE. U zadnjem dijelu MakeUp Basics serijala objasnila sam vam kako nanositi highlighter pa klikenzi hir : KLIK.

🌸🌷🌺🌻🌼☀🌸🌷🌺🌼MAKEUP LOOK☀🌸🌷🌺🌻🌼☀🌸🌷🌺



Za kreiranje ovog looka koristila sam :

🌸LICE
maybelline Affinitone puder
wet'n'wild rumenilo u nijansi 'Rose nacre'
essence paleta highlightera 
Avon magix fiksator
🌷OČI
Avon baza za sjenila
I<3Makeup Pink Fizz paleta
Umjetne trepavice sa Wisha
wet'n'wild plavi glitter
Maybelline Colossal maskara
NYX Milk jumbo olovka
🌸OBRVE 
wet'n'wild paleta za obrve
Maybelline color tatto 'Permanent Taupe'
🌷USNE
essence 'we are... flawless' lipliner
essence ruΕΎ za usne '01 p.s. we <3 pink'
catrice sjajilo What-a-Melon



I to bi bilo to! Što Vi nosite na licu ovoga proljeća?
xoxo, Tina

You Might Also Like

0 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)