Farmasi ruževi i olovke za usne [recenzija]

ožujka 16, 2017


Hej svima, dobrodošli na moj novi post. Danas nastavljamo sa recenzijama Farmasi proizvoda. U prethodom postu (KLIK) gdje sam recenzirala VFX pro puder, mogli ste pročitati da sam sklopila suradnju sa ovim brendom te da su mi poslali neke njihove stvarčice. U paketiću sam dobila VFX puder, dva iluminatora (silver,gold), dva ruža, dvije olovke za usne i CC perlice. Danas sam odlučila objaviti recenziju o dva divna matte ruža te dvije olovke. Ukoliko vas zanimaju moji dojmovi o ovim proizvodima, nastavite čitati. ;)

LIP PENCIL

APSOLUTNO NEODOLJIVE

"Savršeni izbor dugotrajnih, popularnih nijansi koje će činiti idealnu kombinaciju s vašim omiljenim ružom. Definirajte usne intenzivnim i postojanim bojama. Baršunasto mekana tekstura omogućava da olovka klizi na usna. " Farmasi



Već godinama obožavam koristiti olovke za usne. Nikada ne stavljam ruž (ni klasični, a kamoli tekući) bez da sam prije nisam obrubila usne olovkom. Osim kao podlogu za ruž, često ih nosim i same. Preferiram olovke na odvrtanje, jedino zato što sam primjetila da su ove klasične nešto tvrđe te mi je tlaka šiljiti ih svaki drugi dan. Mojoj ne tako skromnoj kolekciji, pridružile su se još dvije olovčice : Farmasi Lip Pencil 219 te 206.
Na slici iznad možete vidjeti kako izgleda 206 - klasična crvena nijansa. Iako sam imala predrasude prema ovim olovkama (kao i svim drvenim lol) ugodno su me iznenadile. Nisu baš mekane poput essence olovaka, ali niti pretvrde. Ugodne su na usnama, pigmentirane i dugotrajne. Nisam primjetila da su mi isušile usne, no preporučila bih vam da uvijek koristite balzam za usne kao bazu. Dolaze u čak 12 nijansi po cijeni od 23 kn i sigurno ću kupiti još par primjeraka ;)

" Posebno pigmentiran dugotrajan ruž, s izraženim mat završni izgledom. Pruža mat boju u samo jednom nanosu. Dodatak E vitamina sprječava njihovo isušivanje. "

Moram vam priznati da sam bila oduševljena kada sam vidjela koje dvije nijanse sam dobila u paketiću: divnu 13 Rock Bordeaux te 21 Matte Berry. Nijanse su baš po mom guštu ! Good job, Farmasi ;)
Ruževi dolaze u plastičnom crnom pakiranju te na donjem dijelu piše broj nijanse. Malo mi smeta to što na samom pakiranju nije bojom označeno o kojoj se nijansi točno radi ( mislim na ovu naljepnicu ) jer mi je lakše tako razlikovati ruževe nego prema samoj brojci jel.
 

Ovi ruževi su defitnitvno najposebniji ruževi u mojoj kolekciji. Razlog tomu je to što su suhe teksture, a iznimno ugodni i nježni na usnama. Nisam još isprobala ruževe takve formule, ali ja sam oduševljena! Ruž se jako precizno nanosi, pa vam neće niti trebati olovka za usne. No, ja sam se navukla na olovke i ne mogu bez njih haha :) Finish je matte, a kao što možete i vidjeti na slici ispod riječ je o jako pigmentiranim ruževima. Što se trajanja tiče, ovi ruževi bez problema ostaju na usnama i do 8h.


Prva dva swatcha su olovke za usne : iznad 219, ispod 206. 
Prvi swatch ispod olovaka je Rock Bordeaux, a drugi Metallic Berry.



Na slikama iznad možete vidjeti kombinaciju olovke u nijansi 219 te 'Rock Bordeaux' ruža. Mali savjet : uvijek usne obrubite olovkom dvije nijanse tamnije od samog ruža kako biste dobile efekt punijih usana :)

Sve u svemu, oduševljena sam ovim ruževima. Za cijenu od samo 29 kn dobiti ćete divne matt ruževe koji su veoma pigmentirani i dugotrajni. PS ovi ruževi su otporni i na poljupce ;) 

Jeste li isprobale neki Farmasi ruž? Koji su vaši dojmovi?

xoxo, Tina

You Might Also Like

3 komentari

  1. I sama uvijek koristim olovke za usne, ne ide bez njih. :D
    Rock bordeaux je savrsene boje koju bih si i sama def.narucila. odlicna je.

    OdgovoriIzbriši
  2. nisam probala Farmasi ruževe,ali sam si naručila jedan za probu. :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni su ovi ruževi užas, kao da su zaboravili sve što smo naučili o makeupu od 50.ih i napravili ruževe te "kvalitete". :D Napredak nije nužno zlo u ovom slučaju. :'D

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)