✨👼 Victoria's Secret Amber Romance Shimmer set 👼✨

ožujka 15, 2020


victorias-secret-amber-romance-shimmer-sprej-za-tijelo-notino_hr

Prva asocijacija na Victoria's Secret brend su mi šarene, vesele bočice u kojima se nalaze mirišljavi sprejevi za tijelo. Victoria's Secret doista ima ogromnu ponudu sprejeva za tijelo uz koje možete naručiti i pripadajuće mirisne losione kako bi se zavodljivi miris na vašoj koži zadržao čim dulje. Kolekcija koja je meni zapela za oko je svakako ona gdje su popularni VS mirisi poput primjerice 'Bare Vanilla' ili 'Love Spell' dobili svoju shimmer varijantu. Mirisni sprejevi su zadržali svoje originalne karakteristike u vidu mirisa i trajanja, a unaprijeđeni su elegantnim bočicama i formulom obogaćenom sitnim shimmerom. Miris koji sam ja odabrala jest Amber Romance, a u nastavku posta možeš pročitati moje dojmove.

victorias-secret-amber-romance-mlijeko-za-tijelo-notino_hr
Victorias Secret Amber Romance Shimmer je parfumirani sprej za tijelo koji dolazi u elegantnoj prozirnoj bočici izrađenoj od čvrste plastike koja sadrži 250mL proizvoda. Moram priznati da je prozirna bočica najsretnije rješenje u pitanju ambalaže za ovaj proizvod. Razlog zašto je taj što jednostavnu vanjsku ambalažu uljepšava milijun sitnih čestica shimmera koje se nalaze u samome spreju. Sprej se na tijelo nanosi pomoću praktične pumpice koja ravnomjerno raspršuje proizvod. 

Što se tiče mlijeka za tijelo, odlučila sam preskočiti shimmer verziju i odabrala onog iz originalne kolekcije. Victorias Secret Amber Romance mlijeko za tijelo nalazi se u plastičnoj tubici koja odiše profinjenošću. Kombinacija zlatne i brončane boje koja se prelijeva i stapa, savršeno upotpunjuje elegantni dojam o ovome mlijeku za tijelo. Mlijeko se dozira putem jednostavnog otvora koji je vrlo precizan i higijenski. Formula mlijeka za tijelo je bogata, ali brzo upijajuća te ne ostavlja masne tragove.

victorias-secret-amber-romance-shimmer-sprej-notino_hr

S obzirom na to da sam do sada isprobala nekoliko sprejeva za tijelo raznih brendova, nisam imala prevelika očekivanja. Razlog zašto je taj što su gotovo svi bili vrlo razvodnjeni i slabo postojani. No, Victoria's Secret me već na prvu uvjerio da nije poput ostalih. Miris Amber Romance Shimmer dvojca je vrlo slatkast i topao zbog kombinacije višnje, crème anglaise, vanilije i sandalovine. Miris je začuđujuće izuzetno jak i postojan, a na koži se zadržava čitav dan ! Ovakva kombinacija mirisnih nota učinit će vas zavodljivom i sexy, osobom za kojom će se mnogi okretati. Kada god bih nosila ovo čudo, konstantno me mamilo da mirišem zglob i uživam u rapsodiji mirisa. Mislim da sam konačno pronašla idealnu kombinaciju mirisnih nota za moj ukus - slatka vanilija uz mrvicu drvenastih tonova. 

victorias-secret-amber-romance-mlijeko-notino_hr

Kombinacija Victoria's Secret Amber Romance dvojca će vas svojim mirisom transformirati u VS anđela koji pršti samopouzdanjem i dobrim vibracijama. Osim savršenog mirisa koji se na koži zadržava čitav dan, mlijeko za tijelo učiniti će vašu kožu baršunasto mekanom i glatkom - best of both worlds ! :) Amber Romance savršeni je partner za spoj s onom posebnom osobom jer će je omamiti zavodljivom rapsodijom mirisa. Smatram da će se najbolje stopiti uz mladu romantičnu dušu sa stavom, što ne znači da je one starije ne mogu nositi. Miris je vrlo bogat i elegantan, te po ničemu ne podsjeća na dječje mirisne vodice za tijelo. Amber Romance je idealna kombinacija mirisa koja će savršeno odgovarati kroz čitavu godinu, bilo hladnije ili toplije doba, baš kao i slični parfemi s mirisnom notom vanilije

Jeste li već isprobale neku od VS sprejeva za tijelo ? Kakvi su vaši dojmovi ?
Hvala na čitanju xoxo,

You Might Also Like

2 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)