🌸Nuxe Huile Prodigieuse Florale🌸

veljače 26, 2020

nuxe-huile-prodigieuse-florale-notino_hr

Čudesno Nuxe Huile Prodigieuse ulje koje već godinama oduševljava pripadnice nježnijeg spola, dobio je novo proljetno ruho. Huile Prodigieuse Florale slavi ženstvenost i romantiku te je idealna verzija kultnog Nuxe suhog ulja za toplije doba godine. Sastav novog Huile Prodigieuse ulja ostao je gotovo nepromijenjen te uključuje idealnu kombinaciju sedam dragocjenih biljnih ulja iz originalne izvorne verzije. Ono po čemu se Florale verzija razlikuje od preostalih tri Hueile Prodigieuse suhih ulja jest ženstveni cvjetni miris koji kao da doista sadrži sunčane note i zrači optimizmom. Osnivačica i predsjednica NUXE grupe, Aliza Jabez, otkrila nam je kako je njena ideja bila ponuditi dva mirisna potpisa koje žene mogu mijenjati ovisno o raspoloženju. S obzirom na to da sam velika obožavateljica NUXE kozmetike, s uzbuđenjem sam testirala ovo divno ulje. U kolekciji već imam NUXE ulje sa zlatnim česticama kao i čudesno suho ulje (nedostaje mi jedino Riche verzija), te ću ih u nastavku recenzije međusobno usporediti.

nuxe-huile-prodigieuse-florale-ulje-notino_hr

Nuxe Huile Prodigieuse Florale je multifunkcionalno suho ulje koje možete koristiti za njegu tijela, lica i/ili kose. Dolazi u klasičnoj staklenoj bočici divne roskaste nijanse kojoj dodatan romantični štih daje detalj u obliku rose-gold čepa. Romantično i elegantno pakiranje novog Prodigieuse suhog ulja sadrži 100 ml proizvoda, a dozira se putem praktične pumpice. Doziranje putem pumpice je ujedno i moj najdraži način zbog praktičnosti i higijene.

nuxe-huile-prodigieuse-florale-multifunkcionalno-ulje-notino_hr

Novo Nuxe suho ulje iz Huile Prodigieuse linije proizvoda, može se koristiti za njegu kože lica, tijela kao i kose. Ukoliko želite koristiti ovo ulje za njegu kože lica, dovoljno je istisnuti dvije pumpice proizvoda te lagano kružnim pokretima umasirati u čistu kožu. Također možete i umiješati jednu pumpicu ulja s vašom omiljenom hidratantnom kremu za još bolji učinak. Za njegu kože tijela, proizvod se koristi na isti način. Za njegu kose, količina potrebnog proizvoda ovisi o samoj duljini kose. S obzirom na to da ja imam dugu kosu, potrebna su mi dva do tri pritiska na pumpicu kako bih nahranila suhe vrhove. Ovo fantastično suho ulje također možete koristiti i kao masku za kosu kako bi onda dobila još intenzivniji učinak. Također možete dodati par kapi u kupku zbog relaksacije i ugodnog cvjetnog mirisa, te sprječavanja isušivanja kože raznim šamponima. 

nuxe-huile-prodigieuse-florale-ulje-za-tijelo-notino_hr

Formula obogaćena sa sedam dragocijenih biljnih ulja ima anti-age učinak na kožu, djelotvornost u borbi protiv strija te pruža elastičnost i hidrataciju. Iako je riječ o ulju, jako mi se sviđa što se izuzetno brzo upija te ne ostavlja masni film. Nakon što se Nuxe suho ulje upije, koža postaje baršunasto meka i sjajna. Najveću promjenu sam ipak primijetila na suhoj koži lica kojoj je koktel od sedam dragocjenih ulja spas u ovo hladno doba godine. Na licu sam ulje koristila navečer nakon umivanja, umjesto hidratantna kreme. Već nakon nekoliko dana primjetila sam kako je lice postalo blistavije, a suhi predjeli bili su hidratiziraniji nego inače.

nuxe-huile-prodigieuse-multifunkcionalna-ulja-za-tijelo-notino_hr

S obzirom na moju kolekciju Nuxe multifunkcionalnih ulja, međusobno ću ih usporediti i napisati njihove karakteristike. Sva tri Huile Prodigieuse čudesna suha ulja sadrže formulu od 7 posebno biranih dragocjenih biljnih ulja : Tsubaki ulje s antioksidativnim i anti-age svojstvima, ulje lješnjaka s umirujućim svojstivima, hidratantno ulje kamelije, ulje borača koje je uspješno u borbi protiv strija te ulje makadamije i argana s posebnim djelovanjem vezanim za njegu kose. Original Huile Prodigieuse nekako najviše volim koristiti za njegu lica zbog njegovog jedinstvenog mirisa i uljepšavanja kože. Verzija sa zlatnim česticama, moj je ljetni partner već godinama ! Ne mogu zamisliti ljetni izlazak bez sitnog glittera koji dodatno uljepšava osunčanu, tamnu kožu. Osim što koži daje prekrasan svjetlucavi sjaj, on je istovremeno i njeguje. Što se najnovijeg čudesnog ulja tiče, mislim da je idealan za ostatak godine. Zbog njegovog ga mirisa obožavam nositi na kosi pošto se tamo i najdulje zadržava, kao i u kombinaciji sa romantičnim parfemima obogaćeni cvjetnim notama. Obožavam sva tri primjerka NUXE Huile Prodigieuse suhih ulja te su definitivno game changer u njezi tijela. Ukoliko i vi obožavate u mazuckanju raznim uljima i kremicama, mislim da je ovo čudesno ulje idealan proizvod za vas ! Ne zaboravite škicnuti kategoriju 'njega tijela' gdje vas čeka ovo divno ulje te još sličnih proizvoda koje će učiniti vašu kožu blistavom i mekom.

Jeste li već isprobale Nuxe Huile Prodigieuse multifunkcionalna suha ulja ? Kakvi su vaši dojmovi ?

Hvala na čitanju, xoxo
chanelandrebel-potpis

You Might Also Like

0 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)