✨ Revolution Skincare Superfruit serum & sprej ✨

lipnja 23, 2019

revolution skincare superfruit

MakeUp Revolution je brend poznat po kvalitetnim, a cjenovno pristupačnim proizvodima dekorativne kozmetike koje obožavaju zaljubljenici u šminku diljem svijeta. Nedavno su lansirali i Revolution Skincare liniju proizvoda za njegu kože koja se ubrzo našla u kontraverzi. Naime, mnogi su kritičari izrazili svoju sumnju u vezi kvalitete zbog vrlo povoljne cijene kao i činjenice da proizvodi jako nalikuju na poznate The Ordinary proizvode. S obzirom da na internetu nema previše recenzija o ovim proizvodima, odlučila sam ih isprobati te vam pisati dojmove nakon dva tjedna korištenja Revolution Skincare Superfruit seruma i spreja za lice.

revolution skincare superfruit serum


Revolution Superfruit Extract serum se nalazi u staklenoj bočici koja sadrži 30mL proizvoda. Na profinjenoj bočici od zamućenog stakla, nalazi se i holo ljubičasta naljepnica sa nazivom i osnovnim informacijama o proizvodu. Na samome vrhu se nalazi i metallic rose-gold prsten, kao i bijela pipeta pomoću koje se proizvod dozira. Doziranje proizvoda sa pipetom je vrlo higijenski, a prilikom korištenja daje i glamurozni 'boujee' efekt. Ambalaža je vrlo elegantna te svojim šarolikim holo bojama privlači poglede i pojačava želju za korištenjem

SASTAV : AQUA/WATER/EAU, PROPANEDIOL, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, PARFUM/FRAGRANCE, XANTHAN GUM, TAMARINDUS INDICA (TAMARIND) SEED POLYSACCHARIDE, SODIUM BENZOATE, MICA (CI 77019), POTASSIUM SORBATE, DISODIUM EDTA, SILICA, VACCINIUM ANGUSTIFOLIUM (BLUEBERRY) FRUIT EXTRACT, EUTERPE OLERACEA (CABBAGE PALM) FRUIT EXTRACT, LYCIUM CHINENSE (LYCIUM) FRUIT EXTRACT, SAMBUCUS NIGRA (ELDER) FRUIT EXTRACT, GLUCOSE, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891).

revolution skincare superfruit primer

MakeUp Revolution Skincare Superfruit Extract je ustvari 2 u 1 proizvod - serum & primer. Formula Superfruit proizvoda sadrži ekstrakt borovnice koji je bogat antioksidansima. Ekstrakt borovnice pomaže zaštititi kožu od štetnih vanjskih čimbenika. Proizvod je proziran, no sadrži mikro svjetlucave čestice roze boje koje licu daju nježan sjaj. Serum sadrži i podosta intenzivan miris vanilije koji bi nekima mogao predstavljati problem, ali ja obožavam slatkaste mirise pa je ovo pun pogodak za moj ukus.

Superfruit Extract se preporučuje za suhu i osjetljivu kožu jer zadržava vlagu kože te je čini mekanom, nahranjenom i nježnom. Skincare Superfruit Extract se također može koristiti i kao baza za šminku. Nakon što utapkate serum na lice, on zadržava ljepljivo svojstvo što je idealno za kasnije nanošenje tekućeg pudera.

revolution skincare superfruit sprej za lice


Revolution Skincare Superfruit obnavljajući sprej za lice dolazi u simpatičnoj bijeloj bočici sa metalic-rozim omotom. Dizajn proizvoda u potpunosti odgovara ambalaži Superfruit seruma za lice. Sprej se, za razliku od seruma, nanosi na kožu pomoću raspršivaća. Jako je bitno da bočicu držite u udaljenosti od najmanje 15cm od lica te jednostavno nasprejate proizvod na lice. Nakon što ste proizvod nanjeli na lice, možete ga ostaviti da se sam upije ili ga jednostavno utapkati prstima - razlog zašto je vodenasta formula, pa ovisi o vašim preferencama. Ukoliko želite ostaviti proizvod da se upije, to će se desiti već za nekoliko minuta. 

Superfruit sprej za lice učiniti će vašu kožu mekanom i sjajnom, te je obraniti od štetnih vanjskih utjecaja s kojima smo suočeni. Uz to, pomaže u sprječavanju dehidracije kože i  jača strukturu kože. Sprej ima osvježavajući miris borovnica koji još dodatno pomaže u osjećaju  olakšanja, sadrži 100 mL proizvoda te je pogodan za sve tipove kože. Sprej možete koristiti samostalno ili u kombinaciji sa serumom za još bolje djelovanje. Također možete ga koristiti u svrhu njege nekoliko puta na dan na čistu kožu ili kao fikaator šminke.

SASTAV : AQUA (WATER, EAU), BIS-PEG-18 METHYL ETHER DIMETHYL SILANE, GLYCERIN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, POLYSORBATE 20, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM EDTA, VACCINIUM ANGUSTIFOLIUM (BLUEBERRY) FRUIT EXTRACT, EUTERPE OLERACEA FRUIT EXTRACT, LYCIUM CHINENSE FRUIT EXTRACT, SAMBUCUS NIGRA FRUIT EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, CI 60730 (EXT. VIOLET 2)
*PRO TIP Tijekom ljeta skladištite sprej u frižideru radi cooling efekta te boljeg osvježavanja i buđenja kože.

revolution skincare superfruit

Kombinacija Revolution Skincare Superfruit proizvoda čini čuda za moju kožu. Koža je postala nevjerojatno mekana i sjajna, a sprej je spas za ove vruće ljetne dane jer u isto vrijeme hladi i njeguje kožu lica. Definitivno ću isprobati i druge proizvode iz Skincare linije jer me Superfruit dvojac naprosto oduševio.

Jeste li već isprobali nešto od Revolution Skincare linije ? Kakvi su vaši dojmovi ?

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

2 komentari

  1. Nisam još ništa probala,ali me svakako zanima! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Već neko vrijeme mjerkam njihov skincare i mislim da ću svakako isprobati nekoliko proizvoda :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)