✨🖌️ EcoTools Start The Day Beautifully set kistova 🖌️✨

lipnja 12, 2019

ecotools-start-the-day-beautifully

Kvalitetni kistovi za nanošenje šminke su najvažniji saveznici za postizanje besprijekornog makeup looka. Čak i najbolja šminka može izgledati loše, ukoliko je nemate s čime nanijeti, i još bitnije, izblendati ! No, potraga za savršenim kistovima može biti izrazito dug i iscrpljujući proces. Trenutno na tržištu postoji mali milijun različitih verzija kistova i jako je teško odabrati one prave. Moja preporuka je da za početak kupite set s osnovnim kistovima uz koje ćete moći kreirati jednostavnije lookove - upravo je takav i EcoTools Start the Day Beautifully set o kojemu ću vam danas pisati.

ecotools-start-the-day-beautifully-set-kistova

EcoTools Start The Day Beautifully set kistova dolazi u simpatičnom i praktičnom pakiranju. Naime, kistovi dolaze unutar svijetlo zelene posudice karakteristične za EcoTools - posudice kasnije možete koristiti za organiziranje šminke/kistova te su posebne po tome što se mogu slagati jedna na drugu i na taj način uštedjeti prostor na često pretrpanom kozmetičkom stolu. Pakiranje se ističe još jednim zanimljivim dodatkom u obliku kartonske knjižice. Na kartonskome se podlošku nalaze savjeti i preporuke kako koristiti kistove za postizanje tri različita makeup looka - vrlo zgodan detalj koji će biti od velike pomoći za početnike u šminkanju, a nama nešto iskusnijima može poslužiti kao inspiracija ! :)

ecotools-set-kistova

Start The Day Beautifully je set kistova koji bi trebao pomoći u brzinskom, laganom i besprijekornom nanošenju šminke. Set sadrži pet kistova kojima su zajedničke značajke nude drške napravljene od recikliranog bambusa te sintetičkih dlaka. Također je bitno napomenuti da su EcoTools proizvodi 100% veganski i cruelty free te se mogu reciklirati. Set je dostupan na Notino webshopu.

ecotools-set-kistova-za-lice

EcoTools Start the Day Beautifully set sadrži :

1.) Plosnati kosi kist koji se preporučuje za nanošenje tekućeg pudera. Zbog manjih dimenzija, kist bez problema nanosi proizvod na nedostupnije dijelove lica (oko nosa, ispod očiju i sl.) a odličan je i za konturiranje sa kremastim proizvodima. Kist zbog gusto zbijenih dlačica vrlo precizno razmazuje puder, bez vidljivih linija.

2.) Manji kist sa gusto zbijenim dlačicama kojeg se preporučuje koristiti za sakrivanje nedostataka na licu - podočnjaci, crvenilo, prištići.  Osobno ga više volim koristiti za nanošenje sjenila za kapak oka.

3.) Kosi kist koji se preporučuje koristiti za nanošenje kremastog tuša za oči kako biste oku dali dodatnu dubinu. Kist je fantastičan i za iscrtavanje te popunjavanje obrva.

4.) Manji fluffy kist koji je idealan za blendanje sjenila u pregibu kapka ! Zahvaljujući izrazito fluffy dlačicama, blendanje je uvelike brže nego kod uporabe sličnih kistova konkurentnih brendova.

5.) Veliki fluffy kist savršen je za setiranje čitavog lica kao i za nanošenje rumenila te bronzera. 

ecotools-kistovi-gif

EcoTools kistovi su u potpunosti opravdali hype koji ih prati već godinama. Dlačice su izuzetno mekane i fluffy te savršeno obavljaju posao za koji su namijenjeni. Proces nanošenja i blendanja šminke je ubrzan i olakšan - savršeni set za brzinsko, jutarnje šminkanje. Moja dva favorita su mali fluffy kist za nanošenje i blendanje sjenila te veliki fluffy kist kojeg koristim za setiranje čitavog lica. Kistove sam već nekoliko puta i prala te nisam primijetila nikakve promjene na kistu niti ispadanje dlačica. Sve u svemu - oduševljena sam s ovim setom te vam toplo preporučujem da skoknete na Notino webshop i počastite se! 

Jeste li već isprobale EcoTools kistove ? Kakvi su vaši dojmovi?

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

0 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)