✨L'oreal Paris Rouge Signature✨

ožujka 15, 2019


Ruževi za usne su definitivno dekorativan proizvod koji podiže moje samopouzdanje na novu razinu. Sigurna sam da ste primjetili kako sam slaba na tekuće ruževe te upravo njih najčešće i recenziram. U mojoj kolekciji dominiraju tekući ruževi, a kolekcija se svaki mjesec proširi za još barem nekoliko verzija. Isprobala sam stvarno jako puno ruževa te sada imam vrlo visoke kriterije koje ruž mora ispuniti da bi ostao u mom šminkeRAJu 😄 Dakle - tekući ruž mora biti dugotrajan, minimalno se prenositi, biti pigmentiran i ne isušivati usne. U posljednjih sam nekoliko tjedan testirala nove L'oreal Paris Rouge Signature ruževe, a moje iskrene dojmove možete pročitati u nastavu recenzije.


Pretraživajući Notino webshop, primjetila sam da je L'oreal Paris lansirao novu liniju tekućih ruževa. Rouge Signature je kolekcija koja sadrži 12 ultra-matte ruževa. Posebnost ove linije ruževa jest ta da su ruževi vrlo lagane oil-in-water formule za razliku od teških, kremastih na koje smo naviknuli. Prozračna formula koja dopušta koži usana da diše usklađena je sa jarkim, pigmentiranim bojama. U kolekciji se nalazi 12 nijansi ; od klasičnih nude boja, pa sve do grunge tamnih. Svaka će žena moći odabrati svoju idealnu nijansu uz koju će 'potpisati svoj look'.😉


L'oreal Paris Rouge Signature ruževi dolaze u plastičnoj, prozirnoj ambalaži s crnim čepom. Plastika je tvrda i kvalitetno izrađena, a proziran je dio zamućen. Jako mi se sviđa sleek usko pakiranje koje izgleda vrlo elegantno - nalikuje na ambalaže high end brendova. Kod samog pakiranja proizvoda, najviše mi se svidio aplikator. Aplikator je spužvasti doe-foot srcolikog izgleda te je lagano zakrivljen. Mislim da je ovo najprecizniji aplikator kojeg sam do sada isprobala te je iscrtavanje (i precrtavanje) usana s njima vrlo jednostavno i praktično. Ambalaža ruža sadrži 7mL proizvoda.

SASTAV : AQUA / WATER / EAU DIMETHICONE OCTYLDODECANOL ISODODECANE BUTYLENE GLYCOL ALCOHOL ACRYLATES/POLYTRIMETHYLSILOXYMETHACRYLATE COPOLYMER CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE TRIMETHYL PENTAPHENYL TRISILOXANE DISTEARDIMONIUM HECTORITE POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE MAGNESIUM SULFATE PHENOXYETHANOL PROPYLENE CARBONATE SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE ALUMINA DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE ALUMINUM HYDROXIDE LINALOOL PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE TOCOPHEROL PARFUM / FRAGRANCE [+/- MAY CONTAIN / PEUT CONTENIR CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES CI 45410 / RED 28 LAKE CI 15850 / RED 7 CI 45380 / RED 22 LAKE CI 15985 / YELLOW 6 LAKE CI 42090 / BLUE 1 LAKE CI 19140 / YELLOW 5 LAKE]  FIL CODE B223640/1


USPOREDBA ROUGE SIGNATURE & LES CHOCOLATS RUŽEVA

L'oreal Paris Rouge Signature i Les Chocolats nalaze se u prozirnim ambalažama koje podsjećaju na zamućeno staklo. Rouge Signature ruževi se nalaze u nešto užoj tubici te sadrže 7 ml proizvoda, dok su Les Chcolats ruževi unutar pravokutnih ambalaža te sadrže 7,6 ml. Aplikatori kod obje verzije ruževa su spužvasti i srcolikog oblika - jedine razlike su te da je aplikator kod RS lagano zakrivljen, tanji i nešto tvrđi. Svojstvo kod kojeg su ovi proizvodi u potpunosti drugačiji jest formula. Kod Les Chocolats ruževa, formula je vrlo kremasta i bogata - Rouge Signature ruževi imaju pak toliko laganu formulu da imate osjećaj kao da na usne nanosite vodu. Iznenađujuća činjenica je da, iako su formule nebo-zemlja različite, obje kolekcije ruževa su vrhunski pigmentirane. U samo jednom potezu, u potpunosti će obojiti usne. Nadograđivanje ruževa također nije potrebno, no iz dva različita razloga ; 1.) Les Chocolats ruževi su vodootporni i ne prenose se, 2.) Rouge Signature ruževi se malčice prenose na predmete, no nakon što se skine gornji sloj na usnama ostaje stain koji možete ukloniti samo s micelarnom na bazi ulja (ili npr kokosovim uljem). Finish ruževa je također različiti ; kod LC ruževa je u potpunosti matte, dok je kod RS matte ali naginje i ka glossy strani. Iskreno, prema mome mišljenu, obje su verzije ruževa savršene (odlična pigmentacija, vrlo ugodni na usnama, dugotrajni). Jedina je razlika u tome što su Les Chocolats kremasti i matte finisha, a Rouge Signature lagane formule i shiny finisha. Ja se ne mogu odlučiti koji su mi draži !


Na slici iznad možete vidjeti swatcheve Les Chocolats (lijevo) ruževa u nijansi 'Oh my Choc' (iznad) te 'Volupto Choco' (ispod). S desne strane su swatchevi Rouge Signature ruževa u nijansama 'I explore' (iznad) i 'I rule' (ispod).

'I Rule' (lijevo) | 'I Explore' (desno)

L'oreal Paris Rouge Signature ruževi su među najboljima u mojoj kolekciji ! Izuzetno lagana vodenasta formula čini ovu liniju ruževa idealnom za sva godišnja doba (od ljetnih vrućina, pa do hladnih zima [čitaj; ispucalih usana]). Ruževi su pigmentirani, ugodni na usnama i dugotrajni. Jako mi se sviđa što ruž 'blijedi' u dugotrajan stain pa ne morate brinuti oko popravljanja i nadograđivanja istog. Kolekcija sadrži odličan raspon nijansi, te sam sigurna da će svaka osoba pronaći idealnu baš za sebe. 'I Rule' & 'I Explore' su postale moj go-to odabir za dnevne lookove - sigurna sam da će se u kolekciju pridružiti barem još nekoliko nijansi. 😘

PS Do nedjelje (17.03) na Notino webshopu traje akcija besplatne dostave na stotine odabranih bestselera : KLIK OVDJE za više informacija :)

Jeste li već isprobale Rouge Signature ruževe ? Koji je vaš omiljeni tekući ruž? 

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

0 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)