✨🐐 Ziaja Goat's Milk kozmetički set za suho lice 🐐✨

siječnja 24, 2019


Hej svima - dobrodošli na moj novi post ! U samome uvodu recenzije željela bih Vam se ispričati radi neaktivnosti ovaj mjesec - razboljela sam se i jednostavno nisam mogla biti aktivna u mjeri u kojoj sam htjela biti.  Sada kada sam se konačno oporavila, pokušati ću što češće pisati kako bih nadoknadila izgubljeno :) Danas ću vam tipkati svoje dojmove o Ziaja Goat's Milk kozmetičkom setu za suho lice. Set sadrži tri proizvoda : dnevnu i noćnu kremu za lice te kremu za ruke. Proizvodi iz Goat's Milk linije obogaćeni su ekstraktom kozjeg mlijeka, provitaminom B5 te vitaminima A i E. Svakodnevno sam koristila kombinaciju sva tri proizvoda gotovo dva tjedna, a moje dojmove možete pročitati u nastavku posta. 


Ziaja Goat's Milk kozmetički set za suho lice dolazi u simpatičnoj kartonskoj kutijici bijele boje sa motivima sivih srdašca. Unutar kartonske kutije nalaze se tri full size proizvoda uredno spakirana u plastične ambalaže te zaštitne folije - proizvodi su fantastično zaštićeni od mogućih povreda i/ili micanja prilikom transporta. Dakle, unutar kozmetičkog seta nalaze se dvije kreme za lice (noćna i dnevna) te krema za ruke. Kremice za lice sadrže 50mL proizvoda, a krema za ruke i nokte 80 mL.

Goat's Milk kozmetički set I. namjenjen je za njegu suhe kože, no na Notino internet parfumeriji možete birati između nekoliko verzija Ziaja kozmetičkih setova :
Ziaja GOAT'S MILK II. (Serum Energising & Smoothing 50 ml + Siliceous Face Micro-Scrub 75 ml + Ultra Light Face Cream SPF 15 50 ml)
Ziaja KIDS (Bubble Cola Bath & Shower Gel 500 ml + Bubble Gum Bath & Shower Gel 500 ml + Cookies 'n' Vanilla Ice Cream Shampoo & Shower Gel 400 ml)
Ziaja MEN (Face Cream 50 ml + Shower Gel 300 ml + Antiperspirant Roll-on 60 ml)
Ziaja CASHMERE (Creamy Shower Soap 500 ml + Body Lotion 400 ml)
Ziaja ARGAN OIL (Smoothing Shampoo 300 ml + Smoothing Hair Serum 50 ml)
Ziaja COCOA BUTTER (Creamy Shower Soap 500 ml + Body Lotion 400 ml + Hand Cream 80 ml)
 

Ziaja Goat's Milk krema za ruke i nokte dolazi u sleek plastičnoj ambalaži bijele boje. Na ambalaži se nalaze nazivi proizvoda te motivi koza - vrlo simpatično i efektno ! Ambalaža je jednostavna, ne 'bježi/klizi iz ruke' te zbog svoje veličine savršeno pristaje u svaku kozmetičku  torbicu. Proizvod se dozira putem otvora na dnu tubice koji je savršene veličine za precizno doziranje kremice - ne volim kada se istisne previše proizvoda te dolazi do bacanja istog, sa Ziaja kremicom nema tih problema ! Krema je bijele boje te sadrži ugodan miris koji se na koži zadržava i do pola sata. Jako mi se sviđa što se kremica vrlo brzo upije, no svejedno sam primijetila da na koži ostaje tanki zaštitni film. Mislim da je u zimsko doba to čak i poželjna karakteristika te mi se sviđa što ne moram stalno mazati ruke. Zimi su mi ruke jako ispucale i suhe te moram priznati da mi je Ziaja krema uvelike pomogla u rješavanju tog problema. Primijetila sam da pozitivno utječe i na nokte te je ovo definitivno kremica koju ću nastaviti kupovati i koristiti.

✨ PS Ziaja Goat's Milk kremu za ruke i nokte možete kupiti i izvan seta : KLIK.


Ziaja Goat's Milk kreme za lice su već godinama glavna tema blogova i foruma na temu njege suhe kože. Mnoge se osobe sa problemom suhe kože kunu u ove proizvode te sam ih morala i ja isprobati i vidjeti o čemu je riječ. Već sam u nekoliko navrata istaknula kako je moja koža normalna sa suhim predjelima (ispod obraza) te sam imala veliku nadu da će mi upravo ovaj Ziaja dvojac pomoći u rješavanju tog problema. Kombinaciju krema sam koristila gotovo dva tjedna i promjena je doista vidljiva 'na golo oko'. Također moram spomenuti da sam uz ove kreme koristila i Vichy Mineral 89 booster, a i većinu testiranja nisam koristila dekorativnu kozmetiku zbog lošeg zdrastvenog stanja. Ujutro nakon umivanja i Vichy boostera, nanijela sam malu količinu dnevne kreme i namazala je nježnim pokretima tapkanja, kako je to i savjetovano na pakiranju. Kremica se vrlo brzo upije te je kao takva idealna baza za šminkanje. Uvečer sam, nakon umivanja i nanošenja Vichy boostera, nanijela noćnu kremu na identičan način. Jako mi se sviđa činjenica da je potrebno izrazito malo proizvoda te da se on vrlo lako razmazuje i upija. S obzirom da vam je količinski potrebno jako malo kreme, ona će vam trajati mjesecima.

Činjenica koja me također oduševila kod Goat's Milk dvojca je dizajn amabalaža u kojima se nalazi proizvod. Naime, čepovi krema su dizajnirani na način da možete staviti jednu kremicu povrh druge i na taj način uštediti prostor - predobro ! :) 


Na slici iznad možete vidjeti teksturu krema : na vrhu je noćna krema, na dnu krema za ruke, a sa desne strane se nalazi dnevna krema. Kremice su toliko lagane formule i glatke da ih je bilo pravi izazov uslikati pošto su klizale svaka na svoju stranu. :D Iznenadila me činjenica da je Goat's Milk dnevna krema nešto 'kruće' teksture od noćne verzije - u većini slučajeva je situacija obrnuta. No, bez obzira na nešto tvrđu teksturu, dnevna krema se podjednjako brzo topi u dodiru s kožom kao i ostatak proizvoda iz GM linije.


Ziaja Goat's Milk je defitivno idealna linija preparativnih proizvoda za moj tip kože. Već nakon dva tjedna korištenja moja je koža u sasvim suprotnom stanju ; od suhe i sive kože ona je postala mekana, glatka i blistava. Definitivno sam prezadovoljna rezulatom Ziaja proizvoda te ću svakako isprobati i neke druge proizvode iz njihova asortimana. :D Ukoliko imate normalnu ili suhu kožu licu, svakako vam preporučujem da isprobate ovu liniju.

Koji je Vaš omiljeni Ziaja proizvod ?

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

1 komentari

  1. Prije par godina sam probala ziaja goats milk dnevnu kremu za lice i kremu za ruke. Krema za ruke mi je bila ok, ali za lice preteška za moj mješoviti tip kože pa sam uvijek imala osjećaj da mi začepi pore. Danas njihove kreme za lice zaobilazim u širokom luku jer sadrže formaldehid.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)