✨ Eveline Oh! My Lips set za usne (Lovely Rose & Cashmere Rose) ✨

siječnja 14, 2019


Tekući ruževi su zavladali drogerijama te su već godinama na tronu popularnosti ! Mislim da ne postoji niti jedan brend koji nije izbacio svoju verziju dugotrajnih, ultra-pigmentiranih ruževa matte finisha. Na Chanel&Rebel beauty blogu sam recenzirala nekoliko linija tekućih ruževa, a u realnosti ih isprobala još barem duplo toliko (ali ne stignem pisati baš o svakom isprobanom proizvodu). No, mislim da je Eveline prvi brend u našim drogerijama koji je izbacio set za šminkanje usana (lipliner x tekući ruž). Čim sam vidjela da su setovi konačno stigli i na naše tržište, znala sam da ih MORAM isprobati i javiti vam svoje dojmove zbog toga što su vrlo pristupačne cijene i solidnog izbora nijansi. Tekuće sam ruževe testirala skoro dva tjedna, a kako su mi se svidjeli možete pročitati u nastavku recenzije.


Oh! my Lips set za usne dolazi u crnoj, kartonskoj kutijici na kojoj se nalazi motiv usana koji je realističan prikaz nijanse unutar ambalaže. Na prednjoj strani kutije ( u desnome kutu) nalazi se otvor kroz koji možete vidjeti ruž te nijansu - vrlo zgodan i praktičan detalj. U setu se nalaze dva proizvoda za šminkanje usana : tekući ruž te 'odgovarajuća' nijansa liplinera. Razlog zašto sam riječ 'odgovarajuća' stavila pod navodnike je taj što se baš i ne bih složila s tom tvrdnjom. U 'Lovely Rose' setu je lipliner dvije nijanse tamniji od ruža, dok je u 'Cashmere Rose' setu lipliner dvije nijanse svjetliji od ruža. Iskreno - ne shvaćam poentu svjetlijeg liplinera i tamnijeg ruža. Osobno više preferiram nešto tamniju olovku za usne kako bih dobila ombre look te efekt punijih usana. Mislim da svjetliji lipliner može poslužiti samo kao 'skica' povrh kojega nanosite tekući ruž. Pošto imam dosta veliku kolekciju olovaka za usne, meni to ne predstavlja preveliki problem - no, mislim da se ovo neće svidjeti osobama sa skromnijom kolekcijom šminke.


Eveline Cosmetics Oh! my Lips set za usne dostupan je u osam nijansi :

01 Natural Nude - nude nijansa hladnog podtona
02 Milky Chocolate - čokoladno-smeđa nijansa toplog podtona
03 Rose Nude - mauve roza nijansa neutralnog podtona
04 Sweet Lips - roza nijansa toplog podtona *
05 Red Passion - crvena nijansa hladnog podtona
06 Cashmere Rose - prljavo ljubičasta nijansa *
07 Baby Nude - breskvasto-nude nijansa toplog podtona * 
08 Lovely Rose  - nude nijansa toplog podtona *

[Nijanse označene sa zvijezdicom (*) su dostupne na Notino internet parfumeriji. ]
 

Odlučila sam se isprobati '06 Cashmere Rose' i '08 Lovely Rose' nijanse jer su mi upravo takve nijanse najdraže (uz smeđe, naravno). 'Cashmere Rose' je divna prljavo ljubičasta nijansa, kakvih mi u kolekciji kronično fali. Najsličnija nijansa ovoj je The Balm Meet Matt Hughes u nijansi 'Faithful' (iako je ta nijansa nešto tamnija i sadrži više ljubičastog pigmenta) i Aura Ultimatte u nijansi 'Blush Vertigo' (o kojemu ću vam pisati uskoro).  Druga nijansa koju sam odlučila isprobati je 'Lovely Rose' - nude nijansa toplog podtona. Kod biranja savršene nude nijanse, uvijek biram onu malčice tamniju. Ne volim 'korektor na usnama' izgled hahaha. Moram vam priznati da mi je Eveline 'Lovely Rose' nude boja iz snova ; točno onakvu kakvu sam i tražila (savršeni miks nude, smeđe i roze boje!). 


Na slici iznad nalaze se swatchevi Eveline 'Cashmere Rose' (lipliner x ruž, lijevo) te 'Cashmere Rose' seta (lipliner x ruž, desno). 

Eveline tekući ruževi te liplineri iz Oh! my Lips setova za usne su iznimno kremaste formule i fantastične pigmentacije. Na slici iznad možete vidjeti kako izgleda jedan potez olovkom te aplikatorom ruža (spužvasti aplikator srednje veličine, vrlo precizan i nježan). Kada se ruž tek nanese, osjećaj na usnama je kao da nosite sjajilo. Nakon pet minuta on se počinje sušiti u matte finish te se javlja ljepljivi osjećaj na usnama (identično kao kod L'oreal Les Chocolats ruževa).Trajnost mu je solidna - na usnama traje oko šest sati (ako izbjegavate masnu hranu). Ruž i lipliner nisu vodootporni te se malčice prenose na čaše, hranu itd. Nakon šest sati, na usnama se pojavljuje stain koji traje još nekoliko sati.


Ruževi su jako dobre kvalitete i sigurno nećete požaliti ukoliko se odlučite na kupnju ; kremaste su formule koja se vrlo lagano razmazuje i nanosi, visoke pigmentacije i odlične trajnosti (s obzirom da nisu vodootporni). No, Eveline tekućim ruževima sam pronašla i nekoliko zamjerki (ljepljiv osjećaj, naglašavanje suhih dijelova usana, prenose se na predmete) - ali kada usporedite dobivene rezultate sa cijenom, ruževi su fantastični. Nijansa 'Lovely Rose' idealna je za dnevne lookove, dok je 'Cashmere Rose' kao stvorena za večernje izlaske i posebna događanja ;) 

Sve u svemu, jako sam zadovoljna s Eveline 'Oh! my Lips' setovima za usne te bih vam ih toplo preporučila. Jeste li već isprobale neku nijansu ? Kakvi su vaši dojmovi ?

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

1 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)