✨ Eccoverde Hands on Veggies organic šamponi ✨

kolovoza 09, 2018


Hej svima - dobrodošli na moj novi post ! Prije nekog vremena stigao mi je Eccoverde paketić kojeg sam s uzbuđenjem iščekivala. Eccoverde je online webshop koji prodaje isključivo prirodnu kozmetiku - čak 12.200 proizvoda internacionalnih proizvođača ! U zadnje vrijeme sve više naginjem ka prirodnog kozmetici (sve postove na tu temu možete pročitati ovdje KLIK) te mi je vrlo interesantno istraživati taj čudesan svijet - nadam se da i Vi podjednako uživate u ovim postovima. Tema današnje recenzije su Hands on Veggies organic energizirajući gel za tuširanje te šampon protiv masne kose. Najprije ću Vas ukratko upoznati sa Hands on Veggies brendom, a zatim ću predstaviti svaki šampon pojedinačno te napisati svoje iskrene dojmove o njima. Krenimo s recenzijom !

Sadržaj Eccoverde paketića možete škicnuti na mom instagramu : KLIK

Hands on Veggies - bio kozmetika s povrćem

'Hands on Veggies je inovativna, veganska bio-kozmetika s povrćem! Veganska austrijska marka Hands on Veggies osnovana je s ciljem da razvije novu, svježu, mladu i apsolutno revolucionarnu biokozmetiku koja je jednostavno "zelena".


Glavni "akter" ovih visokokvalitetnih proizvoda je nekonvencionalni sastojak: povrće. Na tržištu kozmetičkih proizvoda, koje obiluje voćem i cvijećem, do sada pomalo zanemareni sastojak je povrće, koje nudi brojne nutrijente, vitamine i antioksidanse i ni u kojem pogledu ne zaostaje za voćem i cvjetovima! Prirodni sastojci djelomično se dobivaju biofermentacijom i pružaju veću količinu dragocjenih njegujućih aktivnih sastojaka za kožu i kosu.


Druga posebnost tvrtke Hands on Veggies je konzerviranje kozmetike. To su biljni ekstrakti i fermentirani sastojci. Radi se o vlastitom višestupanjskom prirodnom postupku konzerviranja. On ima dvostruku prednost: rok trajanja i njega.


I ambalaža je kod Hands on Veggies posebna: tube su proizvedena iz bio plastike, koja se dobiva iz otpadaka šećerne trske. To nije samo održivo već koristi malu količinu CO2 emisije. A prazne tube mogu se reciklirati!'*

Proizvodi marke Hands on Veggies su veganski, cruelty free, 
prirodno konzervirani putem bio-fermentacije & ECOGEA biocertificirani.



Skoknite s osvježavajućom mrkvom i kokosom ispod tuša i dopustite im da vas probude. Gel za tuširanje priprema vas i vašu kožu za novi dan i razbuđuje. Intenzivno hidratizira, pomaže stanicama kože u obnovi i štiti vas. Sunčani miris naranče i đumbira budi vaša osjetila. Svježi, sretni i veseli spremni za prekrasan novi dan!*

Tip kože: normalna, umorna, zahtjevna koža 
Djelovanje: osvježava, regenerira, aktivira 
Miris: sunčan, svjež za poletan start u novi dan 
Konzerviran pomoću prirodnih fermenata i biljnih ekstrakata 
Održivo, reciklirajuće pakiranje iz šećerne trske 
✨ Certificiran, organski, veganski proizvod koji nije testiran na životinjama
Cijena : 17,83 kn (50mL) | 41,70 kn (150mL)

PS: Dance like nobody’s watching!
 

Hands on Veggies energizirajući gel za tuširanje je stvarno fantastičan za buđenje pod tušem ! Kada tek istisnete šampon iz tubice očarati će Vas miris mrkve, a ubrzo zatim javlja se i kokos - odlična kombinacija svježine ! Šampon je blago žučkaste boje te je dosta guste formule koja se ne pjeni. Potrebna je sasvim mala količina za pranje čitavog tijela pa će vam i tubica od 50mL dugo trajati. Koža nakon tuširanja bude meka i čista, a miris se zadržava cca jedan sat.



Što radi brokula u šamponu? Daje kosi mekoću i njegovani izgled s prekrasno baršunastim sjajem.
Kadulja je odgovorna za održivo pranje i sprječava brzo mašćenje kose. Struktura kose se regenerira i kosa više ne djeluje teško nego je meka i njegovana. Rezultat: dugotrajni osjećaj svježine!

✨ Tip kose: kosa koja se brzo masti 
✨ Djelovanje: uravnotežuje, njeguje 
✨ Vrlo učinkovit: kako bi se bolje rasporedio i zapjenio, šampon ima rjeđu konzistenciju i potrebno ga je prije upotrebe dobro protresti 
✨ Primjena: umasirajte šampon u vlažnu kosu i ostavite kratko vrijeme da djeluje. Nakon toga temeljito isperite. 
✨ Miris: ugodan, kao začinski vrt 
✨ Konzerviran pomoću prirodnih fermenata i biljnih ekstrakata 
✨ Održivo, reciklirajuće pakiranje iz šećerne trske 
✨ Certificiran, organski, veganski proizvod koji nije testiran na životinjama
✨ Cijena : 23,80 kn (50mL) | 53,63 kn (150 mL)

PS: Smile! You’re beautiful.


Hands on Veggies šampon protiv masne kose je izrazito tekuće i rijetke formule (kao što možete i vidjeti na slici iznad). Upravo zbog te karakteristike jako je bitno da ga prije korištenja dobro protresete kako bi se on mogao zapjeniti. Šampon se koristi na način da ga umasirate u mokru kosu te ostavite nekoliko minuta da napravi svoj posao, a zatim ga dobro isperete. Ako poput mene imate problema s izrazito masnom kosom - ovo je idealan proizvod za Vas! Inače mi se kosa masti treći dan nakon pranja (ljeti već i drugi), a ovaj šampon odgodio je pranje za DVA dana. Iskreno, isprobala sam već masu šampona koji tvrde da pomažu protiv masne kose, ali jedino ovaj to stvarno i radi. Ja sam oduševljena ! Kosa je lepršava, meka i čista danima. WOW! Definitivno najbolji šampon za masnu kosu kojeg sam ikada isprobala. Hands on Veggies - mislim da ste upravo dobili vječnog kupca !
PS* Miris je čudesan - podsjeća me na mix zelenila, maslina i raznih začina! Predobro :)

Hands On Veggies asortiman je dostupan na Eccoverde ! Klikom na ovaj link možete škicnuti ponudu šampona : ima tu svega i svačega, sigurna sam da ćete pronaći idealne proizvode za vašu kosu i kožu ! Ja sam oduševljena, sigurna sam da i Vi nećete ostati ravnodušni ;)

Jeste li već isprobali nešto od ovog brenda ? Kakvi su Vaši dojmovi ? Koristite li organsku kozmetiku? 

PR* proizvodi

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

0 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)