✨ Maybelline Age Rewind korektor [recenzija] ✨

veljače 26, 2018


Hej svima - dobrodošli na moj novi post. Za danas sam Vam pripremila recenziju korektora koji već godinama sjedi na tronu najboljih drogerijskih korektora. Sigurna sam da ste već upoznate s fantastičnim Maybelline Age Rewind korektorom pošto se često spominje u tutorijalima te favoritima brojnih beauty blogera. Nedavno se konačno ponovno pojavio na našem tržištu te sam ga jedva čekala isprobati! Morala sam i ja vidjeti zbog čega je nastao takav HYPE i da li je korektor stvarno tako dobar. Prije nego što krenem sa recenzijom, moram napomenuti da je korektor najbitniji dio u mojoj rutini šminkanja te da stvarno mora biti dobar da bi me očarao! Korektor mora imati vrlo visoku moć prekrivanja nedostataka, bez sakupljanja (creasing) ili naglašavanja sitnih borica oko očiju. Ukoliko Vas zanima da li je ovaj korektor postao moj holy grail proizvod ili me u potpunosti razočarao, nastavite s čitanjem!


" Aktivna formula i mikro-korektivni aplikator odmah uklanjaju tamne krugove, natečenost i fine linije.

Maybelline New York Instant Anti-Age Eraser Eye korektor stvara svježe i blistavo područje oko očiju. Odlično koncentrirana formula s goji bobicama + galoksil (sastojak koji pomaže u smanjenju pojave bora pod očima) pomaže u brisanju tamnih krugova i sitnih linija, a vidljivo smanjuje i pojavu nadutosti oko očiju. "

DOSTUPNOST : Notino.hr
KOLIČINA : 6,8 ml
CIJENA : 66,52 HRK
SASTOJCI : AQUA / WATER / CYCLOPENTASILOXANE / DIMETHICONE / ISODODECANE / GLYCERIN / PEG-9 / POLYDIMETHYLSILOXYETHYL /DIMETHICONE/ BUTYLENE GLYCOL/ DIMETHICONE /CROSSPOLYMER/ NYLON-12/ DISTEARDIMONIUM /HECTORITE/ CYCLOHEXASILOXANE/ PEG-10 DIMETHICONE/ CETYL PEG/PPG-10/1 /DIMETHICONE/ PHENOXYETHANOL/ SODIUM CHLORIDE/ POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE/ CAPRYLYL GLYCOL/ DISODIUM STEAROYL /GLUTAMATE/ ETHYLHEXYLGLYCERIN/ METHYLPARABEN/ LYCIUM BARBARUM FRUIT/ EXTRACT/ CHLORPHENESIN/ ETHYLPARABEN/ ALUMINUM HYDROXIDE/ PEG-9/ N-HYDROXYSUCCINIMIDE/ PALMITOYL OLIGOPEPTIDE/ CHRYSIN/ PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7/ [+/- MAY CONTAIN CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES


Maybelline Age Rewind korektor dolazi u čvrstom plastičnom pakiranju. Posebnost Age Rewind korektora je spužvasti aplikator koji sadrži anti-mikrobna svojstva. Korektor se nanosi na način da nekoliko puta odvrnete dio ispod aplikatora te se na vrhu spužvice pojavljuje proizvod. Ja sam ga koristila tako da sam aplikatorom nanijela korektor na lice (ispod očiju, na čelo, nos i bradu) te zatim izblendala sa mokrim beauty blenderom. Korektor možete blendati i s kistićem za tekuće podloge ili samim aplikatorom - rezultat će biti jednak.
PS* nakon nekoliko korištenja spužvica se dosta uprlja, no to možete lako počistiti običnom maramicom! 


Korektor je dostupan u dvije nijanse : Light i Nude. Na slici iznad možete vidjeti swatch 'Light' nijanse koja je moj savršeni color match! Mislim da je ovo dosta siromašan izbor, no ne brinite - negdje sam pročitala da uskoro stižu nove nijanse! 😄👍 Formula korektora je san snova ; vrlo kremasta i lako se blenda. Što se moći prekrivanja tiče, usporedila bih ga sa Catrice Liquid Camouflage korektorom. No, za razliku od Catrice verzije - Age Rewind ne isušuje okoloočno područje niti ističe linije / bore. Maybelline korektor je u potpunosti prekrio moje tamne podočnjake te sitne kapilare na kapcima! Trajanje je još jedna karakteristika korektora koja me uspjela oduševiti : proizvod na licu traje i do 10ak h bez ikakvog nakupljanja ispod očiju ! Sve u svemu, zaključiti ću ovu recenziju sa mojom potvrdom da je ovo vrhunski drogerijski korektor koji je pomeo svu konkurenciju!  Ukoliko se borite s tamnim podočnjacima, toplo vam preporučujem da isprobate ovo čudo! Sigurna sam da će vas oduševiti ! (Na sljedeće dvije slike možete vidjeti kako izgleda korektor na licu : KLIK1, KLIK2).


Jeste li već isprobale Age Rewind korektor? Koji je Vaš omiljeni korektor?
Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

2 komentari

  1. Meni nazalost nije bio nikakav. Creasao se kao lud, toliko da ne bih stigla podici kist da ga setiram. Skupljao se u boricama i previse ih isticao.

    OdgovoriIzbriši
  2. Super mi je ovaj korektor.Nijansa light mi je ok.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)