✨ ORIFLAME No Compromise [recenzija] ✨

rujna 17, 2017


Helou svima, dobrodošli na moj novi post. Tema današnjeg posta je recenzija nove Oriflame maskare 'No Compromise'.. U zadnjih nekoliko godina isprobala sam mali milijun maskara - od onih koje jamče spektakularan volumen, do onih u boji. Neke su me oduševile, većina razočarale. Prije nego što krenem s recenzijom ove maskare, htjela bih napomenuti da imam nekoliko uvjeta koje maskara MORA zadovoljiti ukoliko želi biti u stalnoj postavi : 

1. Mora mojim tankim i ravnim trepavicama dati volumen!
2. Ne smije se preslikavati ili razmazivati!
3. Bez sljepljivanja trepavica, molim !

Eto, sada kada znate što mi je bitno kod maskare - možemo krenuti s recenzijom.


BEZ KOMPROMISA ! PO UČINKU, POSTOJANOSTI I KVALITETI.

✨ Klinički dokazano iznimno je vodootporna
✨ Sasvim lako se uklanja toplom vodom 
✨ Daje spektakularan volumen i dužinu trepavica 
✨ Posebno postojana - traje 24 sata!

The One No Compromise maskara posebne je vodootporne formulacije koja se ne razmazuje, bilo da ste fizički aktivni ili putujete. Zahvaljujući inovativnoj Lash Wrap tehnologiji obavija svaku trepavicu i daje spektakularan volumen i dužinu, a sasvim lako se uklanja toplom vodom. 

Kako se koristi i uklanja? 
1. Nanesite maskaru od korijena do vrhova trepavica. Ponovite za gušće i duže trepavice.
2. Zahvaljujući Lash Wrap tehnologiji, obavija trepavice slojem koji se ne razmazuje i vodootporan je u svim uvjetima.
3. Kada poželite ukloniti maskaru, jednostavno, operite je toplom vodom uz nježne pokrete. Uklanja se s lakoćom. * Nije potrebno nikakvo sredstvo za uklanjanje make-upa, samo topla voda!

✨ Cijena : 99,00 kn 49,90 kn
✨ Količina : 8 ml


Ovog kišnog ponedjeljka dobila sam poruku kako mi stiže Oriflame paketić. Na licu mi se odmah razvukao osmijeh pošto sam znala da će se u paketiću nalaziti ova maskara. Preuzela sam paket, požurila natrag u kuću, poslikala unboxing - i ostala sam u šoku! Mislim da je ovo najslađe zapakiran paketić IKAD. Naime, maskara se nalazila u oogromnoj epruveti koja je sadržavala kamenčiće u plavim tonovima. Preslatko! Kad sam izvadila maskaru primjetila sam da je natpis HOLO (*short for holographic, means anything with a illuminescent pattern that diffuses light in rainbow patterns). Ja, kao obožavatelj holo stvarčica, nisam prestala buljiti u ovu maskaru. 


Četkica je srednje veličine (nije prevelika) te sadrži mnoštvo gustih dlačica. Nisam imala nikakvih problema sa nanošenjem, jedino me mrvicu smeta to što se malo proizvoda sakupi na vrhu četkice (no, to s lakoćom obrišem o unutrašnjost tubice). Na slici ispod možete vidjeti kako izgleda samo JEDAN sloj ove maskare na mojim trepkama. Trepke su naglašene i dobile na duljini. Kada sam nanjela drugi sloj, dobila sam i volumen - bez sljepljivanja trepavica.


I da privedem recenziju kraju, slijede moji dojmovi. Iako sam godinama bježala od vodootpornih maskara (tlaka mi je skidati maskare s tom formulom) ovu sam odmah zavoljela. Sviđa mi se efekt koji pruža mojim ravnim i tankim trepkama - vizualno ih izduži te dobiju na volumenu. Preporučila bih jedan sloj maskare za dnevne lookove (škola,posao), a dva za izlaske ili svečanije prigode. Jako mi se sviđa što je za skidanje dovoljna samo topla voda, a otporna je na suze, kišu, snijeg... :D Odlična maskara za ove hladnije dane. Svakako me zapratite na instagramu (ukoliko do sada još niste) jer ću stavljati masu fotkica s ovom maskarom na očima. Link na instragram je ovdje : KLIK

Koja je Vaša omiljena maskara? 

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

1 komentari

  1. Nisam jos nasla omiljenu maskaru.. svakoj nađem neku zamjerku- a to je da mi lijepi trepavice.. koma..

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)