🎀 SAVJETI ZA ORGANIZACIJU ŠMINKE I. 🎀

svibnja 17, 2017


Hej svima, dobrodošli na moj novi post. 😊
Znam, znam. Obećala sam vam recenziju essence 'instant matt' pudera, no već sam sama sebi dosadna sa silnim recenzijama. Recenzije su zavladale mojim blogom 😂 Iskreno, nisam imala inspiracije za neke druge teme. No, kreativna blokada je prošla i sinula mi je ideja kako bi vam mogla odati neke savjete za organizaciju šminke. Danas ću vam tipkati o organizaciji ruževa, olovka za usne te manjih stvari poput korektora / baza / pigmenata i mono sjenila. 💋 U slijedećim nastavcima tipkati ću vam o organizaciji bronzera, rumenila, highlightera, tekućih pudera i paleta.


Prva stvar koja mi je uvelike olakšala organizaciju šminke je ovaj divan ladičar iz Lidla. 
Ukoliko ste pogledale barem jedan 'makeup collection' video stranih blogerica sigurno ste uočile akrilni ladičar. Dugo sam slinila nad takvim prozirnim ladičarima i oduševila sam se kada sam čula da su dostupni i u Lidlu po 39 HRK. Iako je mali, u njega stane dosta stvari. Ja sam u njega pospremila stvari koje koristim na dnevnoj bazi, ostatku ekipe još nisam našla mjesto - skrivaju se po ladicama, nesesserima i torbicama . Mislim da bi ovaj ladičar bio idealan i za pigmente, pressed glittere, mono sjenila i slično. Žao mi je jedino što nisam uzela još jednog!


Tri ladice sam rasporedila na ovaj način :
💄 U donjoj ladici su wet'n'wild contour stick, catrice camouflage i essence get picture ready! korektori(recenzija).
💋 U srednjoj ladici su moji omiljeni Farmasi iluminatori (recenzija), essence prismatic rainbow highlighter te catrice tuš za oči Dating Joe Black (recenzija). 
👑 U gornjoj ladici nalaze se moji dva najdraža primera za kapke (wet'n'wild i I<3stage) te wet'n'wild paletica za obrve i maybelline color tattoo u nijansi Permanent Taupe koji je dušu dao za iscrtavanje obrva!



Što se ruževa tiče najviše ih volim poslagati u ovakve organizatore. Ruž obavezno okrenem prema dolje kako bih vidjela nijansu, naravno. Imam puno ruževa pa sam kupila nekoliko ovakvih organizatora te sam ih podijelila na : organizator s nude/pink ruževima, organizator sa crvenim/ljubičastim ruževima te organizator sa ruževima koji nisu za svaki dan (ovaj u obliku srca).
Osim klasičnih ruževa, u organizatorima se nalaze i neki tekući ruževi/sjajila te beauty blenderi i spužvice. Zanemarite činjenicu da su beauty blenderi prljavi, nisam ih stigla oprati prije fotkanja. Aint nobody have time for dat ! Ovaj najveći organizator (sa spužvicama) je iz Lidla i njegova cijena je 39 HRK, dok su ostala dva iz Teddya te su također bili veoma jeftini, svega par eura. Nažalost, imam toliko ruževa da mi ni tri organizatora nisu dovoljna te se dosta ruževa još uvijek skriva po raznoraznim torbicama. #BeautyBloggersProblems


Neke tekuće ruževe i sjajila sam stavila u prozirnu staklenku koju sam pofarbala šljokičastim lakom. Tu se uglavnom nalaze I💜MakeUp tekući ruževi (Lip Lava). Osim ruževa tj. sjajila na ovaj način možete organizirati i olovke za oči/usne!


Eto, to bi bilo to o mojoj organizaciji ruževa, sjajila te manjih beauty stvarčica.  
Nadam se da ste ulovili neku ideju te da sam Vas inspirirala za makeover vašeg kutka!

Hvala na čitanju, xoxo Tina

You Might Also Like

2 komentari

  1. lijepo ti je organizirano,jedva čekam vidjeti ostatak ;)
    ali definitivno ću se još strpiti i kupiti one ladičare u Jysku ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Kada si ladičar kupila? Moram ga nabavit :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)