✨ Novosti u svijetu parfema ✨

travnja 16, 2020

novi-parfemi-notino_hr

S dolaskom toplijeg vremena, pristižu nam i nove mirisne note raznih parfemskih kuća koje su spremne osvojiti naše mirisne pupoljke ! Parfemi su jedna od mojih slabih točaka te ne mogu zamisliti niti jednu odjevnu kombinaciju, a da je ne začinim i upotpunim odgovarajućim mirisom. Obožavam isprobavati razne note i vrste, a definitivno ih dijelim sezonski. Zimi preferiram nešto intenzivnije mirise drvenastih nota, dok se ljeti okrećem ka laganim, cvjetnim verzijama.  U današnjem članku ću vam predstaviti dvije nove parfemske vode koje su meni zapele za oko i definitivno ih stavljam na wishlistu s nadom da ću ih uskoro i isprobati. Oba parfema karakteriziraju nježne cvjetne note, pa ukoliko ste u potrazi za romantičnim ženstvenim parfemima koji će biti vaš partner ovoga ljeta, nastavite s čitanjem. Možda upravo jedan od ova dva noviteta postane dio vaše kolekcije - ili možda čak i oba ?!😉

armani-emporio-in-love-with-you-freeze
Armani Emporio In Love With You Freeze naziv je za novu parfemsku vodu koja je predstavljena kao zavodljivi duet uz mušku verziju Stronger With You Freeze. Ideja iza ove Armani Emporio parfemske linije je ta da je potrebno živjeti u ovome trenutku, jer je upravo on najbitniji. Previše brige oko prošlosti ili budućnosti može rezultirati ne proživljavanjem divnih trenutaka koje bismo trenutno mogli ostvariti. Simboličnog naziva 'Freeze' predstavlja misao kako bismo trebali stati i prepustiti se trenutku te ga maksimalno iskoristiti. Nakon nekog vremena, ponovno ćemo moći proživjeti te sretne i romantične trenutke koji su ostali 'zarobljeni' unutar elegantnog stakla flakona koje kao da je prekriveno i zauvijek zapečaćeno slojem leda.

Sa tek nekoliko mirisnih nota, In Love With You Freeze parfemska voda tvori savršeni miks voćnog i cvjetnog, kao i orijentalnog mirisa. Visoke note parfema su voćna poslastica u obliku trešnje, koje zaokružuju cvjetne i romantične note božura. Cijelu mirisnu priču zaokružuju drvenasti tonovi pačulija i bijelog mošusa, koji se najdulje zadržavaju na koži. 

Parfem me osvojio simbolikom, kao i sastavom mirisnih nota koje zvuče totalno po mojem ukusa. Definitivno ga mogu zamisliti u kombinaciji sa osunčanim tenom i lepršavom, cvjetnom haljinicom dok šetam nekom plažom. Mislim da će ovaj parfem mnogima biti omiljeni izbor ovoga ljeta, a vjerojatno će pronaći svoj put i u moju kolekciju.
escada-flor-del-sol-toaletna-voda
Idući mirisni novitet koji mi je zapeo za oko je Escada Flor Del Sol toaletna voda. Escada je parfumerijska kuća poznata po tome da svako ljeto lansira posebnu limitiranu ljetnu kolekciju, koja već desetljećima oduševljava korisnice svojom jedinstvenošću, svježinom i lakoćom. Prošle sam godine isprobala Miami Blossom, neodoljivu kombinaciju slatkog ananasa i delikatnih nota jasmina, koja me oduševila. Miami Blossom je bio moj 'statement' parfem prošloga ljeta, a ove godine to možda postane Flor Del Sol. Ovogodišnji 'limited edition' parfem inspiriran je kulturnim bogatstvom Meksika kao i prijateljstvom, slobodom i ljetom, naravno.  

Escada Flor Del Sol toaletna voda, baš poput i gore navedene Armani Emporio In Love With You Freeze, sadrži tek nekoliko mirisnih nota koje zajedno tvore idealni ljetni, cvjetno-voćni miris. Visoke mirisne note koktela Tequila Sunrise u trenu će vas katapultirati na plažu, a srednje note cvijeta pasiflore i dalije očarati vaše mirisne pupoljke. Bazu ovog ljetnog savršenstva čini sandalovina u kombinaciji s mošusom, koja mu daje posebnu čar i toplinu.

Cvjetni mirisi su idealan odabir za tople ljetne dane koji polako dolaze te definitivno nećete pogriješiti odlučite li se za parfem tih nota. Cvjetne note, pogotovo u kombinaciji sa slatkim voćnim, savršeno će se uklopiti uz svaki ljetni outfit i događaj. Bilo da idete na koktel sa simpatijom ili na plažu s frendicom, ovi će vam parfemi biti savršeni saveznici.

PS Na Notino internet parfumeriji trenutno traje fantastičan popust kojeg ne smijete propustiti : upišite kod 'parfums15hr' i uživajte u vašem novom omiljenom parfemu sniženom za 15%.

Koji je ljetni parfem tebi zapeo za oko ?

Hvala na čitanju, xoxo
chanelandrebel-potpis

You Might Also Like

0 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)