💄✨ INC.redible Glittergasm ✨💄

prosinca 09, 2019

inc.redible-sjajila-za-usne

Pretraživajući Notino webshop, naišla sam na brend s kojim se nisam imala prilike susresti do sada. Riječ je o INC.redible kozmetici koja u asortimanu sadrži zanimljive proizvode za usne, glitter pigmente, multifunkcionalne sprejeve te maske za lice. Svi navedeni proizvodi izgledaju vrlo primamljivo, no ja sam se naravno odlučila na nešto prigodnije za advent (čitaj - šljokice). Glitergasm je naziv linije sjajila s gomilu glitter čestica koja dolazi u tri boje. Odlučila sam isprobati dvije nijanse : klasičnu crvenu te divnu  brončanu sa srebrnim česticama.

INC.redible_Glittergasm_glitter_sjajila

INC.redible Glittergasm svjetlucava sjajila za usne dolaze u jednostavnom plastičnom pakiranju sa bijelim čepom. Donji dio ambalaže je proziran što je fantastično jer odmah možete vidjeti o kojoj je točno nijansi riječ. Ambalaža je pun pogodak te jednostavno mami poglede i tjera na korištenje. Glittergasm sjajila sadrže 3mL proizvoda što je nešto manje od klasičnih proizvoda ovakvih pakiranja (sjajila/tekući ruževi). Na Notino webshopu možete birati između tri nijanse : 'Right Here', 'Bring an Open Mind' te 'Red Hot Ready'. Ja sam se odlučila za blagdansku crvenu i brončanu sa srebrnim česticama, a kako stvari stoje - vjerojatno ću naručiti i rozu verziju. 😄

Ovi magični proizvodi mogu se koristiti samostalno ili kao lip topperi. Osobno sam ih koristila na oba načina ; 'Red Hot Ready' savršeno izgleda u kombinaciji sa matte crvenim tekućim ruževima. Osim što im daje prekrasan 3D svjetlucavi finish, zbog vitamina E dodatno njeguje usne i čini ih punijima. Nijansa 'Right Here' pak izgleda savršeno u kombinaciji sa nude ruževima te samostalno. Ako se odlučite koristiti ga samostalno, dobiti ćete efekt prirodnih usana obogaćenih divnim glitterom koji na svjetlosti doista izgleda čarobno - your lips but better! 🥰 Glitter se savršeno stopi sa ružem/usnama te ne izgleda napadno, čak štoviše - možete ga nositi čak i na posao ili kavu.

INC.redible_Glittergasm_svjetlucava_sjajila

INC.redible Glittergasm su ustvari sjajila za usne sa hrpom čestica glittera što na usnama izgleda vrlo sjajno i svjetlucavo. Na slici ispod možete vidjeti swatcheve 'Red Hot Ready' (iznad) te 'Right Here' (ispod). Kao što možete i primjetiti, sjajila su doista prepuna glittera koje se ravnomjerno nanose. Jako mi se sviđa činjenica što ne morate deset puta umakati aplikator u sam proizvod kako biste dobili ravnomjeran, bogati šljokičasti swatch. Uz Glittergasm dovoljan je samo jedan potez aplikatorom za idealan omjer glittera & sjaja.

Sjajila su na usnama vrlo ugodna - bez ljepljivog osjećaja ili osjećaja težine. Glitter je vrlo sitan te vas ni na koji način ne grebe ili pruža neugodan osjećaj, poput primjerice nekozmetičkih šljokica. Isto tako, u cjelodnevnom nošenju Glittergasm sjajila nisam primjetila da su se šljokice pomaknule ili stvorile patchy dijelove. No, kao i svako sjajilo, nisu vodootporni te se prenose na predmete i sl.

INC.redible_Glittergasm_swatch_sjajila

INC.redible Glittergasm sjajila za usne su u kratko vrijeme postali moji favoriti za zimsko doba iz nekoliko razloga. Prvi je, naravno, divan šljokičasti finish koji podigne i najdosadniji makeup look. Jako mi se sviđa što se Glittergasm sjajila mogu koristiti samostalno kao i u kombinaciji sa drugim ruževima - mogućnosti za igranje s kombinacijama je bezbroj. Drugi razlog je taj što sadrži vitamin E, pa u isto vrijeme njeguje kožu usana (koje su mi u hladnije doba godine užasno suhe i ispucale te ih je potrebna svaka moguća pomoć😅). Sjajila će mi definitivno biti suradnici pri kreiranju Božićnog i novogodišnjeg looka, te ne sumnjam da će biti glavne zvijezde ovog blagdanskog razdoblja. 

Koristite li sjajila za usne s glitterom ?

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

0 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)