✨ MakeUp Obssesion x Belle Jorden kolekcija ✨

studenoga 23, 2019

makeup-obsession-belle-jorden-kolekcija-notino_hr

Pretražujući novitete na Notino webshopu, za oko mi je zapeo brend s kojim se do sada nisam susretala. Riječ je o MakeUp Obsession, sestrinskom firmom MakeUp Revolution brenda. Kliknula sam na njihov asortiman proizvoda, a tamo me dočekalo oduševljenje ; razne palete šarenih nijansi, brdo setova za usne, magični primeri - a sve to po izrazito povoljnim cijenama. Odlučila sam isprobati nešto od njihovog brenda te je odabir pao na kolaboraciju sa Belle Jorden, poznatom beauty influencericom. Iz MakeUp Obsession x Belle Jordan kolaboracije proizašla su dva produkta ; velika paleta sa toplim sjenilima te set proizvoda za usne u nude nijansama. U nastavku posta nalazi se recenzija oba proizvoda, swatchevi proizvoda te look.

makeup-obsession-belle-jorden-paleta-sjenila-notino_hr

MakeUp Obsession Belle Jorden paleta sjenila za oči dolazi u romantičnom baby-pink pakiranju koje se zatvara pomoću magneta. Na vrhu palete nalazi se ime palete (to jest influencerice s kojom je sklopljena suradnja) u divnom metallic zlatnom tonu. S unutrašnje strane palete nalazi se i veliko ogledalo koje je vrlo praktično za putovanja. Osobno kod šminkanja preferiram koristiti upravo ogledala iz paleta jer mi je tako lakše vidjeti situaciju iz svih kuteva. U paleti se također nalazi i plastičan dio koji čuva proizvod od nepotrebnog prljanja.

makeup-obsession-belle-jorden-paleta-notino_hr

MakeUp Obsession Belle Jorden paleta sjenila sadrži 16 sjenila raznih formula i tekstura ; od shimmer & glitter, pa do matte nijansi. 'Color story' palete su tople, jesenje bojice - vatrene roze nijanse, nježne pastelne ljubičaste i glamurozne zlatne. Belle Jorden paleta sjenila za oči sadrži sve što vam je potrebno za stvaranje raznih lookova, bili oni lagani dnevni ili dramatičniji. Jako mi se sviđa što, osim divnih sjenila u boji, paleta sadrži i dva klasika - bijelo i crno sjenilo. Te su dvije nijanse vrlo bitne u šminkanju (igranje kontrastima), a mnogi brendovi ih nažalost ne uključuju u 'warm color'  palete. Još jedna činjenica koje me se jako dojmila je i ta da se sjenila mogu izvaditi, te sami možete posložiti paletu prema svome ukusu. Sjenila možete poslagati od svjetlijih ka tamnijima, od matte ka shimmer nijansama, ili kako god vi želite - super ideja za zaigrane, kreativne duše

makeup-obsession-belle-jorden-sjenila-notino_hr

Sjenila su na dodir vrlo mekana i putrasta, te se vrlo lako nanose na kožu. Na slici iznad možete vidjeti swatcheve napravljene jednim potezom prsta, bez ikakve baze. Sve su nijanse izrazito pigmentirane, a vrlo ih je lako i nadograđivati te međusobno blendati. Jedina zamjerka koju sam pronašla je intenzivno trušenje sjenila. Sjenila se već pri nježnom dodiru kista počinju trusiti i naprave dosta veliki nered u samoj paleti. No, primijetila sam da je to trušenje naglašenije u samom panu sjenila, dok je na licu to dosta manje. Svejedno bih vam preporučila da na područje podočnjaka stavite debeli sloj transparentnog pudera u prahu te da 'fall out' sjenila jednostavno 'otpuhnete' kistom ili da jednostavno prvo našminkate oči, običnom blazinicom očistite 'nered', a tek kasnije krenete sa šminkanjem lica.

make-up-obsession-look-notino_hr

Za izradu looka kojeg možete vidjeti na slici iznad, koristila sam sljedeće nijanse : kombinaciju '1706' i 'Hot Sauce' u pregib oka, zatim sam napravila lagani cut crease i u njega utapkala prekrasnu 'Miami' nijansu te na sam kut oka dodala tamnoljubičastu '13' kako bi sjenila dobila dubinu.


makeup-obsession-belle-jorden-set-za-usne-notino_hr

U sklopu MakeUp Obsession x Belle Jorden suradnje, nalazi se i set proizvoda za usne u divnim nude nijansama koji jednostavno nisam mogla preskočiti. Pošto se ovaj set na svim webshopovima oglašava kao set sjajila, možete misliti moje oduševljenje kada sam shvatila da se u setu ustvari dobiju dva tekuća ruža i jedno sjajilo.

makeup-obsession-belle-jorden-ruzevi-notino_hr
Swatchevi s lijeva na desno; nijansa 'Ditzy', 'Wishes' & 'Ever After' 

MakeUp Obsession x Belle Jorden suradnja me u potpunosti oduševila. Paleta sjenila je zbog svojih nijansi idealna za stvaranje raznih makeup lookova - od onih dnevnih, pa do artsy šarenih. Sjenila su visoko pigmentiranja i vrlo mekana na dodir, što ih čini vrlo jednostavnim za korištenje. Nijanse se međusobno blendaju bez ikakvih problema (patchy dijelova) te je korištenje ove palete doista čisti užitak. Što se seta za usne tiče, ovo je savršeni trio za sve obožavateljice nude nijansi. U setu se nalaze nude nijansa sa smeđim podtonom, nude sa rozom primjesom i divno sjajilo koje možete koristiti samostalno ili u kombinaciji sa tekućim ruževima. Ruževi su izuzetno ugodni na usnama i ne isušuju. U samo jednom potezu aplikatora u potpunosti prekrivaju usne i daju im bogatu, pigmentiranu nijansu. Ruževi su vodootporni te na usnama izdrže cijeli dan - bez obzira što jedete ili pijete. Fantastično ! Definitivno ću nastaviti s testiranjem MakeUp Obsession asortimana, koji je dostupan na Notino internet parfumeriji.

Jeste li već isprobale nešto od MakeUp Obsession proizvoda ? Kakvi su vaši dojmovi?

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

2 komentari

  1. Iskreno nisam čula za ovaj brend sve do tvoga posta, ali iskrena da budem, zaista sam se oduševila. Odlična recenzija ❤️❤️❤️



    Marija's blog

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)