✨ Catrice Filter In a Box Photo Perfect Finishing Palette ✨

lipnja 05, 2018


Hej svima - dobrodošli na moj novi post ! Nedavno sam Vam napisala post o novoj catrice limitiranoj kolekciji 'Palette Promo' koja se sastoji od četiri velike palete : Filter in a Box Photo Perfect Finishing palete za lice, Galaxy in a Box Holographic Glow palete za lice , Lip Artist PRO palete ruževa i Professional Artist palete sjenila ! Članak možete pročitati klikom na sljedeći link : KLIK. Nedugo nakon objave posta, na moju je adresu stigao neočekivani paketić u kojem se nalazila Filter in a Box paleta. Nakon što sam pročitala da jamči flawless finish idealan za fotkanje - jedva sam dočekala isprobati je ! Moje dojmove o ovom proizvodu te da li je 'chanel&rebel approved' možete pročitati u nastavku posta.


"4 različita mat kompaktna pudera osiguravaju glatku put spremnu za kamere! Svaka od 4 boje ima svoju namjenu: plava hvata svjetlost, roza osigurava dašak svježine, žuta uravnotežuje tamnije površine i stvara topli svjetlosni efekt na licu, smeđa osigurava proljetni izgled. Sve boje je moguće koristiti individualno ili miješati prema potrebi. U paleti se nalazi i highlighter."

✨CIJENA : 79,90 HRK
✨KOLIČINA : 15 g
✨DOSTUPNOST : DM, Bipa, Muller, Pink Panda


Catrice Filter In a Box photo perfect finishing paleta dolazi u crnom, plastičnom pakiranju s prozirnim poklopcem koji se zatvara na klik. Ambalaža palete je izrađena vrlo kvalitetno (čvrsta plastika) te je otporna na padove što je čini idealnim suputnikom za putovanja! Unutar palete nalazi se pet nijansi koje pružaju besprijekoran izgled : četiri nijanse su mat kompaktni puderi, a jedna nijansa je  highlighter.

Kompaktni puderi u Filter in a Box paleti su izrazito mekane teksture, glatke na dodir. Na slici iznad možete vidjeti swatcheve na jagodicama prstiju s kojima sam vrlo nježno dotaknula pudere. Proizvodi se bez problema nanose na lice i blendaju. Savršeno se stapaju u tekući puder (bez patchy dijelova) te odlično rade svoj posao.

Plava nijansa namijenjena je za hvatanje svjetlosti te sam je koristila za highlightanje najviših dijelova lica (čelo, nos, brada). Primijetila sam da je ova nijansa fantastičan puder za setiranje - moja T zona ostala je mat skoro pet sati (što je mnogo s obzirom na ovo ludo toplo vrijeme). Žuta nijansa je jedna od boljih verzija banana pudera koje sam do sada imala prilike isprobati ! Koristila sam je na podočnjacima te se tu fantastično snašla jer uravnotežuje tamne površine. Oduševila me i činjenica da se ne creasa te fantastično setira korektor. Roza nijansa je idealna za setiranje čitavog lica pošto daje svježinu. Smeđa nijansa je ustvari jedan divan, topli bronzer koji fantastično izgleda na licu i daje taj 'bronze goddess' izgled za kojime većina nas pati! Nešto je slabije pigmentiran od preostalih nijansi, no to je plus pošto se s njim ne može pretjerati i vrlo se lako nadograđuje. Za šećer na kraju ostavila sam highlighter - najveću nijansu u paleti. Highlighter je hladno srebrne boje, idealan za vrlo svijetle curke. Meni je trenutno mrvicu presvijetao, no već vidim kako će biti moj omiljeni izbor za hladniji dio godine. Highlighter je gotovo kremaste teksture i vrlo pigmentiran - uz  njega možete dobiti glow koji se vidi iz Svemira ! Imala sam niska očekivanja za highlighter pošto su većinom u velikim paletama nešto lošije kvalitete, no ovaj highlighter je dokazao upravo suprotno. Mislim da je među boljima u mojoj kolekciji.


Na slici iznad možete vidjeti swatcheve svih pet nijansi u catrice Filter in a Box paleti ! Kao što možete i primijetiti matt, kompaktni puderi (i highlighter, naravno) su vrlo pigmentirani i mekane teksture. Paleta fantastično obavlja poslove matiranja lica te pruža flawless look koji idealno izgleda na fotografijama. Planirala sam Vam pokazati ovu paleticu u akciji putem video tutoriala. Kako Vam se sviđa ta ideja ? Sve u svemu, ugodno sam iznenađena s ovom paleticom i već vidim da ću morati isprobati još neke verzije iz Palette Promo kolekcije - pogotovo Lip Artist PRO koja bi mogla biti jeftinija verzija ABH palete ruževa.

Catrice Filter In a Box jeeee Chanel&Rebel APPROVED !

Jeste li već kupile neku od Catrice velikih paleta ? Kakvi su Vaši dojmovi ?

PR* proizvod

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

0 komentari

Svaki Vaš komentar puno mi znači! :)

PumpkinPumpkin