⛄🎁🎅 BLOGMAS #7: Giordani Gold Liquid Silk tekući puder [recenzija] 🎅🎁⛄

prosinca 11, 2017

Ho,ho,ho heelou svima! Dobrodošli na BLOGMAS - izazov u kojem sam trebala pisati post svaki dan od 1. do 24.12. Nažalost, upala sam u neodgodive obaveze pa malo kaskam. Trenutno mi je nemoguće objavljivati post baš svakog dana, no truditi ću se objavljivati čim češće. Tema današnjeg posta ponovno je beauty tematike : recenzija Giordani Gold tekućeg pudera. Sredinom ovog tjedna krećemo sa XMAS temama - outifiti, recepti, šminka, ukrasi, DIY, shopping liste & slično. Nadam se da će Vam se i takvi postovi svidjeti. Krenimo sada na recenziju Oriflame pudera kojeg sam dobila u PR paketiću! Od kada sam ga dobila koristila sam ga svaki dan te vam jedva čekam napisati svoje dojmove. PREPORUKA : napravite si čaj, uzmite keksiće, ogrnite se dekom i bacite na čitanje. :*PREDIVAN POPUT SVILE
- kapljica savršenstva-

Inspiriran nježnošću svile, Giordani Gold Liquid Silk tekući puder daje vašem tenu savršen prirodni izgled. Posebno prozračni tekući puder sa ZF 12 djeluje nevidljivo, ali osigurava besprijekorno prekrivanje i blistavost sa samo nekoliko svilenkastih kapi.

Za cijenu od 139,90 kn 99,90 kn (u aktualnom katalogu za prosinac) dobiti ćete 30mL proizvoda.


Liquid Silk dolazi u pet nijansi : Vanilla, Porcelain, Light Ivory, Natural Beige, Amber


Giordani Gold Liquid Silk tekući puder dolazi u staklenoj bočici sa lagano zamućenim staklom - ambalaža odiše luksuzom i elegancijom. Puder se dozira pomoću kapaljke (isti princip kao catrice coverage) - osobno mi je to i najdraži način doziranja zbog toga što nanesem točno onoliko proizvoda koliko mi je potrebno (nema nepotrebnog trošenja😉). However, na kapaljki se nalazi podosta pudera pa morate biti pažljivi prilikom upotrebe - nekada ne moram niti istisnuti sadržaj, jednostavno pokupim proizvod sa same kapaljke. Nije to neki veliki problem (barem meni) ali mislim da bih vam to trebala spomenuti.


Tekstura pudera je dosta tekuća te se lagano razmazuje i blenda. Upravo zbog toga Vam je potrebna vrlo mala količina za šminkanje cijelog lica. Činjenica koja me oduševila je ta da je puder toliko lagan da se niti ne osjeti na licu. Zbog te činjenice sam mislila kako se radi o puderu sa laganom/nikakvom prekrivnom moći (nešto kao BB krema). Oh, kako sam se prevarila!  Što se prekrivne moći tiče usporedila bih ga s revlon colorstayem - dakle, srednja do visoka no bez teškog osjećaja na licu! Ukoliko Vam je ipak potrebno malo jače prekrivanje, puder se bez problema nadograđuje (bez cakey efekta). Finish je prirodan dewy te mi savršeno odgovara za ovo hladnije doba. Nijansu sam totalno pogodila te je ovo trenutno najkorišteniji puder u mojoj kolekciji. Primjetila sam da ne oksidira, a što se trajnosti tiče - mislim da su tu veći faktori primer te fiksator. Uglavnom na licu traje gotovo cijeli dan.
I da završim - ovo je idealan tekući puder za zimsko doba pošto ne isušuje suhe dijelove te ima divan dewy finish! Puder se na licu niti ne osjeti, a pruža odlično prekrivanje. Mislim da mu Liquid Silk naziv u potpunosti odgovara 😉 Preporučila bih ovaj puder curkama sa suhom i normalnom kožom. Mislim da bi bio dobar i za masnu kožu uz povremeno matiranje T-zone. Sve u svemu - odličan  proizvod! Ukoliko Vas zanima kako izgleda na licu to možete vidjeti klikom na ova tri linka KLIK1 - KLIK2, KLIK3. Imate moje tople preporuke za ovaj proizvod! PS požurite sa narudžbom pošto je trenutno na sniženju za 99 HRK.

Jeste li već isprobale ovaj puder ? Koji je Vaš 'holy grail' tekući puder?
Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

0 komentari

Svaki Vaš komentar puno mi znači! :)

PumpkinPumpkin