NYX liquid suede | AMETHYST, PINK LUST [recenzija]

studenoga 21, 2016

U mom prošlom 'new in'-u ste mogle vidjeti da sam kupila dva NYX liquid suede cream ruža.
Dugo sam željela isprobati NYX kozmetiku i sad sam konačno odlučila da je vrijeme da skinem par proizvoda sa wishliste. Prvo su na red došli liquid suede ruževi :D Nijanse koje sam uzela su Pink lust i Amethyst.
 

NYX liquid suede cream ruževi dolaze u 12 nijansi. a ja sam ugrabila hot pink i vibrant ljubičastu. Odlučila sam se na ove nijanse jer u zadnje vrijeme nosim samo tamne ruževe koji su mi već laganini dosadili pa je došlo vrijeme da malo razbijem monotoniju. Ruževi dolaze u ovoj bucmastoj plastičnoj ambalaži čija boja savršeno prikazuje nijansu.


Odmah pri swatchanju vidjela sam da je riječ o izuzetno pigmentiranim ruževima. Malo im duže treba da se 'osuše', ali za par minuta dobijete divni mat ruž. Još jedna bitna stvar u vezi ovih ruževa je da se oni ne osuše do kraja. Ta me spoznaja oduševila :) Razlog tome je to što mi tekući ruževi još dodatno isuše usne (što mi ne treba u ovo doba godine kada su mi usne ionako užasne) tako da meni osobno paše što nisu totalno suhi.
E sad, stvar koja me najviše iznenadila. Ruževi se dosta razmazuju, no vodootporni su. Što znači da ćete ih prije razmrljati prstima nego ićem i pićem. :D
Na trećoj slici sam razmrljala swatcheve prstom nakon što su skoro 20 minuta bili na mojoj ruci.

PINK LUST



Prvi ruž kojeg sam isprobala je Pink Lust. Ovo je stvarno hot pink boja koju je bilo teško uhvatiti kamerom pogotovo na ovaj tmurni kišni dan. Već se dugo nisam susrela sa nekim baš tako jarko rozim ružem. Nakon što nanesete ovaj ruž sigurno nećete proći nezapaženo, u to sam sigurna! :D Pravi je self confidence booster. Nisam koristila olovku prije nanošenja ruža pa sam malo nespretno nanjela ruž.
Stavila sam samo jedan sloj i to je sasvim dovoljno pošto je pigmentiranost odlična!

AMETHYST



Nakon barbie roze nijanse, predstavljam vam Amethyst! Divnu tamnoljubičastu vibrantnu nijansu sa plavim podtonom. Ovo je svakako jedna od unikatnijih nijansa u mojoj kolekciji. Kao i kod 'Pink Lust' ruža, pigmentiranost je odlična. Ovo je jedna od onih nijansi koju ćete ili obožavati ili izbjegavati. Preporučujem ju svakoj osobi koja voli eksperimentirati sa šminkom te ne poseže samo za nude nijansama. Također smatram da ova nijansa stoji gotovo svakom tenu.



KONAČNI DOJMOVI
NYX liquid suede ruževi dolaze u 12 nijansi te ćete gotovo sigurno naći onu koja vama najbolje pristaje. Pigmentiranost je odlična, samo jednim slojem dobiti ćete savršeni mat ruž. Dosta se razmazuje i trebati ćete ga popravljati svakih par sati. Također ostavlja i suptilan lip stain :) Pozitivna strana mu je to što ne isušuje usne te je jako ugodan za nošenje. Iako mu trajnost nije jača strana, oprostiti ćemo mu zbog divne pigmentiranosti. :P Cjena mu iznosi 57,90 HRK na diviana cosmetics.
Ja ću sigurno opet ponoviti kupnju, trenutno pikiram 'Tea & cookies' i 'Little denim dress'.




Jeste li vi isprobali ove ruževe? Vaše mišljenje?
Hvala na čitanju

You Might Also Like

4 komentari

  1. imam samo jedan jer je jedini kod nas ostao kad sam kupovala, kitten heels, a ovaj amthyst je divan i odlično ti stoji!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kitten heels mi je također među ljepšim nijansama :) Hvala ti!<3

      Izbriši
  2. predobro ti stoje :))

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)