✨ Pregled kolekcije : Essence Happy Kawaii ✨

travnja 18, 2018


Neonska svjetla, pastelne trgovine i slatka kawaii hrana - dobrodošli u Tokio ! U novoj trendovskoj kolekciji "happy kawaii", riječ je o japanskoj metropoli poznatoj po slatkom i ludom svijetu. Inovativni beauty proizvodi slatkog dizajna ambalaže prezentiraju tipičan kawaii stilu. Trendovski proizvodi jamče dobro raspoloženje i osiguravaju poseban preslatki faktor za dizajn noktiju kao i za make-up naglaske. 

Essence trendovska kolekcija 'happy kawaii' će biti dostupna krajem travnja na prodajnim mjestima DM-a (s drugim metrom essence stalka), do isteka zaliha.

PALETA SJENILA

01 calories donut count !

Dvije highlighter nijanse i četiri sjenila s različitim efektima stvaraju jedinstven smokey eyes. Svilenkasto-mekana tekstura lako se nanosi i blenda. A slatki donut dizajn sigurno će te staviti u dobro raspoloženje ! 
42,90 HRK

COLOUR CHANGING BLUSH

01 hapiness is ice cream !

"Slatki obrazi" jednostavno ih je postići pomoću zelenog rumenila u stiku koji se prilikom nanošenja na obraze pretvara u rozu. 
23,90 HRK

ODSTRANJIVAČ RUŽA

01 love in a bottle (of milk!)

Skriveno unutar super slatke ambalaže mlijeka, nalazi se odstranjivač ruža s inovativnom teksturom ! Koristi se s vodom i pamučnom blazinicom, oslobađa usne svih boja ruža bez sušenja. 
21,90 HRK

LAK ZA NOKTE


Tri laka za nokte u pastelnim nijansama visokog prekrivanja i sjaja kao i svjetlucavog efekta osiguravaju divne nokte. Jedinstveno pakiranje u obliku sladoleda dodatno privlači pažnju. 
12,90 HRK

3D NAIL TOPPING DEKORACIJE ZA NOKTE


01 life is better with sprinkles, 02 laugh.love.eat.repeat

Šarene šljokice koje podsjećaju na omiljenu krafnu ili slatku kawaii hranu zasigurno će zasladiti bilo koji oblik noktiju. 3D ukrasi za nokte dodaju slatki dizajn na nokte. Jednostavno nanesi na lak za nokte dok je još vlažan, ostavi da se osuši i potom nanesi nadlak.  
12,90 HRK

NALJEPNICE ZA TIJELO I NOKTE

01 donut worry ! be happy !

Samoljepljive naljepnice se mogu nanositi na nokte ili na lice i tijelo kao make-up dodatak. Slatki kawaii dizajn postavlja slatke naglaske i sigurno će izmamiti osmijeh na tvoje lice.
 15,90 HRK

4-WAY RAŠPICA ZA NOKTE


01 what do you milk?

Jedinstvena rašpica za nokte upakirana u slatkoj kutijici omogućava uredne nokte u samo nekoliko jednostavnih koraka. 
12,90 HRK

KREDA ZA KOSU


01 nothin' without muffin

Postavi trenutne naglaske na vrhove kose, duž pramena ili po cijeloj kosi pomoću krede za kosu. Zahvaljujući klip mehanizmu rukovanje i aplikacija je brza i jednostavna. Boja se ispire šamponom za kosu. 
34,90 HRK

ČARAPE
01 muffin compares to you

Super slatke čarape modernog dizajna koji je još istaknutiji kada se nose cipele. Napravljene od laganog i ugodnoj materijala, jedna veličina. 
25,90 HRK

Hvala na čitanju, xoxo

You Might Also Like

0 komentari

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)