✨ Rimmel Stay Matte tekući ruž ✨

studenoga 15, 2017


Hej svima, dobrodošli na moj novi post. Za danas sam Vam pripremila recenziju jednog Rimmel noviteta. Riječ je o Stay Matte tekućem ružu u nijansi 'Plum this Show'. Tekući ruževi su na vrhu popularnosti te mislim da nema brenda koji nije izbacio svoju verziju. Osobno sam isprobala veliku većinu drogerijskih ruževa i neki su me oduševili dok su preostali takav FLOP od proizvoda da mi nije jasno kako su uopće lansirani na tržište (khm, Sleek Matte Me, khm).  Rimmel je jedan od mojih najdražih drogerijskih brendova. Obožavam njihove tekuće podloge, bronzere i pudere u kamenu te sjenila. Nedavno su mi poslali paketić sa novitetima te sam Vam ih već i predstavila u prijašnjem postu (KLIK). No, danas ću Vam detaljno recenzirati samo Stay Matte tekući ruž - vjerujem da Vam je to i najzanimljivija stvarčica u paketu :D  Paaa, krenimo na review!


'Stay Matte tekući ruževi pružaju boju koja se ističe već od prvog poteza uz 12 satnu postojanost. Impresionirati će vas svojim intenzitetom i postojanošću: otporni su na poljupce, dodire i vodu, mogu podnjeti svakodnevicu bez razmazivanja i blijeđenja. Bogati pigmenti donose intenzivnu boju koja neće proći neprimjećeno. Pažljivo odabrani polimeri omogućuju savršeno stapanje s usnama za iznimnu postojanost. Emolijenti pružaju lagano nanošenje i bestežinski osjećaj na usnama' - Rimmel

Cijena : 50 HRK
Dostupnost : DM / Bipa  

(Tek nanešen swatch 'Plum this show')
Stay Matte tekući ruževi dolaze u čak 14 nijansi, no na našem tržištu je dostupno 5 nijansi :

Nijanse kojih kod nas nema, a meni su zapele za oko su :


Na slici iznad možete vidjeti kako ruž izgleda na usnama. Izuzetno je pigmentiran te se lako nanosi zbog preciznog aplikatora. Potreban je jedan sloj ruža za potpuno prekrivanje usana, suši se u matt finish te ne zateže ili isušuje usne.  Jako je ugodan na usnama - bez ljepljivog osjećaja! Na drugoj slici možete vidjeti kako izgleda nakon ručka - doslovno se nije pomaknuo !
Također testirala sam i da li je vodootporan te da li je stvarno kissproof i odgovor je DA! Klik ovdje da vidite kako izgleda nakon pranja suđa : KLIK.


Recenziju ću završiti sa savršenim LIP COMBOm : Plum this Show + essence we are... liplinerom.
Toplo Vam preporučujem da se zaletite do najbliže drogerije i počastite ovim tekućem ružem : brutalno je pigmentiran, vodootporan, kissproof te traje doslovno cijeli dan! Definitivno drogerijski dragulj!

Jeste li već isprobale ovaj ruž? Kakvi su Vaši dojmovi?
Hvala na čitanju, xoxo

Proizvod je poslan u svrhu recenzije, no moji su dojmovi realni i iskreni as always.

You Might Also Like

1 komentari

  1. nisam još ništa probala od Rimmela :O
    kad ga nema u mom dm-u :/

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju posta i komentaru ! :)